Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha túlzásba esek az érzelmekkel?
17 éves lány vagyok és eddig sosem tudtam mi a baj velem, de az utóbbi időben arra kezdtem gyanakodni, hogy esetleg túl sok vagyok érzelmileg. Nagyon bújós vagyok, érzékeny, szeretek érzelmes témákról beszélgetni, nagyon kimutatom a szerelmem, és igénylem is, hogy felém is kimutassák ezt.
Szeretnék ezen változtatni, de úgy érzem az nem lenne megoldás, hogy elnyomnám magamban ezeket az érzéseket. Egyszerűen fogalmam sincs mit tehetnék, hogy jobb legyen a helyzet.
Nincs ezzel semmi baj, így vagy tökéletes. Én pl kifejezetten szeretem az ilyen típusú lányokat.
Az lehet esetleg nehézség, hogy nem kapod meg a neked megfelelő mennyiségű viszonzást, de ehhez meg majd alkalmazkodsz hogy mennyit vársz el.
Kérdésedre a válasz:
Ne ess túlzásba az érzelmekkel.
#2-es vagyok... Naaa, ne pontozzatok már le légyszi. Tökre komolyan mondtam, hogy szívesen beszélgetek. Hasonló cipőben vagyok csak a lányok irányába.
Aztán csak gondoltam jó lehetne beszélgetni olyannal aki hasonló cipőben jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!