Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha túlzásba esek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha túlzásba esek az érzelmekkel?

Figyelt kérdés

17 éves lány vagyok és eddig sosem tudtam mi a baj velem, de az utóbbi időben arra kezdtem gyanakodni, hogy esetleg túl sok vagyok érzelmileg. Nagyon bújós vagyok, érzékeny, szeretek érzelmes témákról beszélgetni, nagyon kimutatom a szerelmem, és igénylem is, hogy felém is kimutassák ezt.

Szeretnék ezen változtatni, de úgy érzem az nem lenne megoldás, hogy elnyomnám magamban ezeket az érzéseket. Egyszerűen fogalmam sincs mit tehetnék, hogy jobb legyen a helyzet.

2022. febr. 6. 22:55
 1/6 anonim ***** válasza:
60%

Nincs ezzel semmi baj, így vagy tökéletes. Én pl kifejezetten szeretem az ilyen típusú lányokat.

Az lehet esetleg nehézség, hogy nem kapod meg a neked megfelelő mennyiségű viszonzást, de ehhez meg majd alkalmazkodsz hogy mennyit vársz el.

2022. febr. 6. 23:22
 2/6 anonim ***** válasza:
4%
Egy insta nevet dobhatsz privátban ha gondolod és beszélgethetünk és hátha rájövünk arra, hogy pontosan mi is a gond. :)
2022. febr. 7. 00:09
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezek mind jó tulajdonságok...szóval nem tudom mi a bajod ezzel.
2022. febr. 7. 12:56
 4/6 anonim ***** válasza:
63%

Kérdésedre a válasz:

Ne ess túlzásba az érzelmekkel.

2022. febr. 7. 14:48
 5/6 anonim ***** válasza:
Olyan vagyok mint te s én is szeretem ha viszont szeretnék engem.Igaz ez nem lesz válasz a kérdésedre,de lesz majd olyan srác aki viszont fog szeretni olyan mértékben ahogyan te.Fiuk sí szeretnék lelkizni és szeretni a párjukat csak nem minden fiú mutatja ki.Addig is kitartás. 🙂🙂🙂
2022. febr. 8. 10:20
 6/6 anonim ***** válasza:

#2-es vagyok... Naaa, ne pontozzatok már le légyszi. Tökre komolyan mondtam, hogy szívesen beszélgetek. Hasonló cipőben vagyok csak a lányok irányába.

Aztán csak gondoltam jó lehetne beszélgetni olyannal aki hasonló cipőben jár.

2022. febr. 9. 08:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!