Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudtam túllépni, hibásnak érzem magam?
Figyelt kérdés
Még tavaly szeptemberben volt egy barátnőm, akivel 2 hónap találkozgatás után összejöttünk, de kidobott egy hónap után. Ezután még írogatott, hogy nem tudja mi legyen, adtam neki esélyt, de a találkozókat egyfolytában lemondta miután megbeszéltük. Ezek után még próbálkoztam nála, hogy hátha, de végül feladtam. Volt, hogy kikövettem instagramon és akkor is írt, hogy ezt miért kell (sajnos vissza is követtem), aztán még alibi indokokból írogatott, pl karácsony, szilveszter, ezeknél az alkalmaknál sajnos mindig bepróbálkoztam nála, de visszautasított minden egyes alkalommal. Tehát 4 hónapig ment körülbelül ez a szakítás utáni szenvedés, vagy nem tudom minek nevezzem… mondogatta párszor, hogy a jövőben lehetne ebből kapcsolat, de most esélytelen… én pedig csak vártam. De év elején megbeszéltük, hogy akkor ezt hagyjuk és majd kiderül mi lesz velünk. Én ismét kikövettem, mert folyton csak az oldalát néztem… Emiatt tegnap megint rám írt, amikor is én teljesen kiakadtam, mert már nem bírtam ezt idegileg és minden kitört belőlem, kiosztottam messengeren. Ezután ma reggel elkezdtek a barátnői és a szülei is törölgetni engem, amire ismét felhúztam magam és letiltottam a lányt. Kíváncsi lennék a gondolataitokra a sztorival kapcsolatban. Nagyon nagy bűntudatom van…2022. febr. 3. 14:51
11/11 A kérdező kommentje:
Úgy tudnám ezt megmagyarázni, hogy nagyon élveztem vele lenni és beszélgetni is. Ugyan az elejétől kezdve kicsit kérette magát és flegma volt, de nagyon megszerettem. Ezen felül kinézetre is nagyon gyönyörűnek tartom. Nagyon szerettem volna, ha működik, próbáltam mindent megtenni azért, hogy működjön… folyamatosan mentem hozzá az autómmal, ő szinte csak 2-3x kellett, hogy jöjjön, ebből az egyik az volt, mikor szakított. Ezen kívül szerintem egy nagyon rendes lány, csak nem való neki még kapcsolat, ezt ő is bevallotta. Mindközül az fáj legjobban, hogy egy ilyen szép és rendes csaj nem velem lesz majd olyan odaadó, lehet lett volna rá esélyem, de teljesen elvágtam magam.
2022. febr. 6. 12:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!