Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan kezdeményezzek a fiúnál?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezdeményezzek a fiúnál?

Figyelt kérdés
Egy suliba járunk és ő egy évvel idősebb.Azt tudom hogy a kézizik.Az nem jó ha instán írok rá csak egy szia,mizu?-val mert arra senkinek sem válaszol.Még sosem beszéltünk szóval csak látásból ismerjük egymást de úgy is alig.Fogalmam sincs hogy hogyan kéne kezdeményeznem.

2022. febr. 2. 21:13
 1/4 anonim ***** válasza:
Először csak annyit mondj, ha elmész mellette, hogy hello. Majd legközelebb, ha te érdekled őt, akkor ő is köszön, ha meglát.
2022. febr. 2. 21:31
 2/4 anonim válasza:

Írni semmiképp se írj.

Az tuti szar

De az #1 tutit mond

2022. febr. 2. 21:49
 3/4 anonim válasza:

24 eves fiu vagyok mondom a taktikat :D

Oltozz fel csinosan a suliba, de ne tul feltunoen, csak pont kelloen csinin, kicsit csinosabban mint egy atlagos napon

Menj elotte a suliban ugy hogy eszrevegyen, majd kovetkezo szunetben valami tok levagos dolgot kerdezz meg tole pl.: Bocsi nem tudod hogy az OFO-tok bent van-e, bla bla bla. Ha a csavo kicsit zavarba jon, akkor valszeg tetszel neki, vagy felkeltetted az erdeklodeset

Miutan megvolt ez az elso valamilyen beszelgetes, legkozelebb mar konnyebb lesz

Szerintem szepen lassan epitkezve, egy egy mosoly ra, egy egy rovid beszelgetes a folyoson, es meg lesz a srac :D hajra

2022. febr. 2. 22:24
 4/4 anonim ***** válasza:

Írhatsz neki egy fokkal kreatívabban is, vagy megpróbálhatod élőben is megszólítani.

Sok sikert!:)

2022. febr. 2. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!