Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek is nagy hülyeség...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is nagy hülyeség lenne adni neki 2. esélyt?

Figyelt kérdés
Röviden annyi hogy mostanában furán viselkedet (nem kereset, nem kezdeményezet beszélgetést, telefonhívást, meg ha beszélttünk is akkoris lehetett érezni hogy nem szívesen beszél velem) ezért csináltam egy kamuprofilt ami egy jó nőt ábrázólt és ráírtam, a kamuprofilból kérdeztem hogy van e barátnője és azt írta hogy "nincs", azt is megkérdeztem hogy lehetek e a barátnője és erre azt írta hogy "igen", megírtam neki hogy mivan, erre meg elkezdet könyörögni hogy mennyire sajnálja és nem fordúl elő többet, persze mondtam hogy szósem lehet róla de egyfolytába hívogat, szerintetek jó ötlet lenne adni neki 2. Esélyt? Csak az a baj hogy már nem is tudnám ellenőrizni hogy tényleg nem fordúl e elő megint :/
2022. jan. 30. 20:35
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Bruh. Azért durva vége lett a sztorynak. Sok lelki erőt kívánok, és reméljük nem vesztetted el örökre a bizalmadat emberek iranyába.🥺

#6 ismét

2022. febr. 2. 20:22
 12/12 A kérdező kommentje:
Hát annyira nem érintett durván a dolog mert elötte, megakart csalni, letagadott, szemembe hazudott és most meg ki tudja hogy mióta csalt, jobban bele gondolva még örülök is hogy így alakult, hát nem hinném hogy örökre elvesztettem a bizalmam de jobban vigyázni fogok azért fiúkkal is meg barátokkal is
2022. febr. 2. 21:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!