Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek is nagy hülyeség...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is nagy hülyeség lenne adni neki 2. esélyt?

Figyelt kérdés
Röviden annyi hogy mostanában furán viselkedet (nem kereset, nem kezdeményezet beszélgetést, telefonhívást, meg ha beszélttünk is akkoris lehetett érezni hogy nem szívesen beszél velem) ezért csináltam egy kamuprofilt ami egy jó nőt ábrázólt és ráírtam, a kamuprofilból kérdeztem hogy van e barátnője és azt írta hogy "nincs", azt is megkérdeztem hogy lehetek e a barátnője és erre azt írta hogy "igen", megírtam neki hogy mivan, erre meg elkezdet könyörögni hogy mennyire sajnálja és nem fordúl elő többet, persze mondtam hogy szósem lehet róla de egyfolytába hívogat, szerintetek jó ötlet lenne adni neki 2. Esélyt? Csak az a baj hogy már nem is tudnám ellenőrizni hogy tényleg nem fordúl e elő megint :/
2022. jan. 30. 20:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd, keress egy olyant, akit érdekelsz és szeret is.
2022. jan. 30. 21:38
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha egyszer megcsinálta, megcsinálja többször is.

Én a helyedben letiltanám mindenhonnan, és ha tovább zaklatna (mert ez szerintem lassan már annak számít) szóval akkor, amennyire csak tudom kiosztanám, és esetleg ha nagyon komoly lenne a dolog, szólnék egy felnőttnek.

Amúgy bocsi kicsit elkalandoztam :)

2022. jan. 30. 22:15
 3/12 anonim válasza:
100%
Felejtős. Innentől bármit mond, kifogás és gyerekes a viselkedése. Többet érdemelsz olyannál, aki internet kapcsolatba(?) megy bele egy idegennel.
2022. jan. 30. 22:28
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen, szerintem az lenne.
2022. jan. 30. 23:10
 5/12 anonim ***** válasza:
65%
Te se vagy normalis. Kamu profillal tesztelgeted.....
2022. jan. 31. 13:59
 6/12 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem is felejtős.

Utolsónak meg, tenyleg igaz, hogy egy normálisan menő kapcsolatban furan veszi ki magát, ha ilyenekkel tesztelgeted, de hát ilyen esetbe simán meg lehet próbálni bar nem sok bizalom lehet akkor a másik iránt.

Azt gondold végig, hogy mennyire komolyan gondolja. Gondolok arra, hogy mi körükben viccből még össze is házasodtak csak igy random. Döntsd el, hogy tényleg ismerkedésre nyitott, és megunt, vagy pedig szimplán csak rossz kedve volt es nem gondolta komolyan, bár az se szép dolog

2022. jan. 31. 20:21
 7/12 A kérdező kommentje:
#6 én alapból bíztam benne, de akkor gyanus volt mikor nem kereset, nem írt, nem hívott, a hangján lehetett érezni hogy nem szívesen beszél velem, szerintem nem csak én írtam volna rá kamu profillal, és én szerintem ez jogos cselekedett volt.
2022. febr. 1. 22:28
 8/12 A kérdező kommentje:
Ha valakit érdekel: amugy tegnap át jött egy csokor virággal és személyesen kért elnézést és megigérte hogy soha többet nem csinál ennyire gusztustalan dolgot és rettenetesen megbánta és én vagyok a mindene, annyit mondtam neki hogy meggondolom, de azt még mindig nem értem hogy ha én vagyok a mindene akkor miért tagadott le és akart megcsalni? Viszont én az a falyta vagyok aki nehezen bízik meg másokban és ha mégis megbízok benne de visszaél vele én mindig csak egy esélyt adtam egy embernek, de eddig sose könyörögtek értem, össze vagyok zavarodva, 4 éve ismerjük egymást és 5 hónapja voltunk együt, csak annyi a kérdésem hogy hülyeség lenne adni neki még ígyis egy esélyt? Én akarok adni neki de nem tudom hogy bízhatok e benne, még mindig szeretem de nem hiszem hogy tudok bízni már benne, így meg szerintem esélytelen ez az egész kapcsolat, nem?
2022. febr. 1. 22:36
 9/12 anonim ***** válasza:

#6 vagyok

Igen így érthető hogy miért csináltad.

Viszont. Hát én őszintén adnék neki egy esélyt, bár tény, hogy én meg pont ellenkezőleg (sajnos) nagyon könnyen megbízok bárkibe. Kedves kérdező, gondold végig, hogy mennyire komolynak szánta. Igazából én azt érzem hogy nem csalt volna meg téged, ha lett volna lehetősége, de ez az amit neked kell tudnod, hogy ismerted meg. Ha kinézed belőle, és tényleg nem tudsz bízni benne, akkor szakíts, mert ha ott fog lebegni végig a dolog, akkor nem lesz tul kellemes. Viszont szeret téged ez a fiú, és lehet hogy csak hiábázott. De jah, ha szerinted nem fog működni akkor hagyd.

Sok sikert❤️

2022. febr. 1. 23:07
 10/12 A kérdező kommentje:
Srácok köszi hogy írtatok, végűl nem bocsájtottam meg neki, ma elmentem a házához hogy közöljem vele hogy lehetünk tovább együt de az ablakából láttam hogy éppen ott van ralyta egy másik csaj 😀, ezért mind1 is, még egyszer köszi a válaszokat.
2022. febr. 2. 20:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!