Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is nagy hülyeség lenne adni neki 2. esélyt?
Ha egyszer megcsinálta, megcsinálja többször is.
Én a helyedben letiltanám mindenhonnan, és ha tovább zaklatna (mert ez szerintem lassan már annak számít) szóval akkor, amennyire csak tudom kiosztanám, és esetleg ha nagyon komoly lenne a dolog, szólnék egy felnőttnek.
Amúgy bocsi kicsit elkalandoztam :)
Szerintem is felejtős.
Utolsónak meg, tenyleg igaz, hogy egy normálisan menő kapcsolatban furan veszi ki magát, ha ilyenekkel tesztelgeted, de hát ilyen esetbe simán meg lehet próbálni bar nem sok bizalom lehet akkor a másik iránt.
Azt gondold végig, hogy mennyire komolyan gondolja. Gondolok arra, hogy mi körükben viccből még össze is házasodtak csak igy random. Döntsd el, hogy tényleg ismerkedésre nyitott, és megunt, vagy pedig szimplán csak rossz kedve volt es nem gondolta komolyan, bár az se szép dolog
#6 vagyok
Igen így érthető hogy miért csináltad.
Viszont. Hát én őszintén adnék neki egy esélyt, bár tény, hogy én meg pont ellenkezőleg (sajnos) nagyon könnyen megbízok bárkibe. Kedves kérdező, gondold végig, hogy mennyire komolynak szánta. Igazából én azt érzem hogy nem csalt volna meg téged, ha lett volna lehetősége, de ez az amit neked kell tudnod, hogy ismerted meg. Ha kinézed belőle, és tényleg nem tudsz bízni benne, akkor szakíts, mert ha ott fog lebegni végig a dolog, akkor nem lesz tul kellemes. Viszont szeret téged ez a fiú, és lehet hogy csak hiábázott. De jah, ha szerinted nem fog működni akkor hagyd.
Sok sikert❤️
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!