Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem tudom hogy mit mondjak, akkor hogy mehetnék oda hozzá ?
Röviden tetszik egy lány és valószínűleg én is tetszem/tetszettem neki.
Már hosszabb ideje szeretnék vele beszélni de nem igen tudom mivel szólítsam le.
A probléma legfőbb kiváltó oka hogy nem tudok érdeklődési köröket illetve még nem beszéltünk előtte.
A suli témát messze nem tartom a legjobb ötletnek és a legoptimálisabbnak.
Témákra és/vagy szöveg tippekre szeretnék példákat kérni
Előre is köszönöm! :D
Nincs ilyen téma, ha lenne akkor mindenki azt használná és megint mást kellene találni. Kb. bármivel megszólíthatod, bármit kérdezhetsz ami normális, nem ezen fog múlni.
Azon múlik hogy akar-e ismerkedni, beszélgetni vagy szimpatikus vagy-e neki - ha bármelyikre nem a válasz, akkor a fejed tetejére is állhatsz és pörgetheted a bolygót a ...don, akkor se lesz semmi.
Köszönöm a válaszokat! :)
2-es valami hasonlóban gondolkoztam csak nem tudom mennyire állná meg a helyét gyakorlatban. A szöveg pedig a következő: "Korábban is észrevettelek és azon gondolkoztam hogy valamikor beszélgethetnénk ha lenne kedved"
Tudom kreatív :D
4-es, általában 2 lánnyal tölti a szüneteket.
Köszönöm a válaszokat! :)
Utólag jut eszembe, a lány 9 én 11 osztályos vagyok. Az valamennyivel megkönnyíti a helyzetem ?
Illetve közel 2 hónapja húzom a dolgokat :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!