Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha nem tudom hogy mit mondjak,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem tudom hogy mit mondjak, akkor hogy mehetnék oda hozzá ?

Figyelt kérdés

Röviden tetszik egy lány és valószínűleg én is tetszem/tetszettem neki.

Már hosszabb ideje szeretnék vele beszélni de nem igen tudom mivel szólítsam le.

A probléma legfőbb kiváltó oka hogy nem tudok érdeklődési köröket illetve még nem beszéltünk előtte.

A suli témát messze nem tartom a legjobb ötletnek és a legoptimálisabbnak.

Témákra és/vagy szöveg tippekre szeretnék példákat kérni

Előre is köszönöm! :D

2022. jan. 24. 17:25
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Nincs ilyen téma, ha lenne akkor mindenki azt használná és megint mást kellene találni. Kb. bármivel megszólíthatod, bármit kérdezhetsz ami normális, nem ezen fog múlni.

Azon múlik hogy akar-e ismerkedni, beszélgetni vagy szimpatikus vagy-e neki - ha bármelyikre nem a válasz, akkor a fejed tetejére is állhatsz és pörgetheted a bolygót a ...don, akkor se lesz semmi.

2022. jan. 24. 17:30
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Szimplán menj oda hozzá és mondd meg neki, hogy szimpatikusnak találod és van e kedve beszélgetni. Legyél bátor, hidd el értékelni fogja ;) Dicsérd meg vagy kérdezd meg, hogy hogyan telik a napja. Ebből már valamit talán ki tudsz hozni, hogy ne legyen kínos a szituáció. Csak ügyesen!
2022. jan. 24. 18:01
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Csak állj oda elé és nyisd ki a szád hangokat adva ki rajta. Lányokat nem az érdekli hogy mit mondassz addig amig azt magabiztosan teszed legalább.
2022. jan. 24. 18:35
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Tök mindegy miről beszélsz, csak nehogy valami leszólítós duma vagy grimaszolás legyen, mert az nagyon gáz! Nyáj van vagy egyedül is szoktad látni?
2022. jan. 24. 19:06
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :)

2-es valami hasonlóban gondolkoztam csak nem tudom mennyire állná meg a helyét gyakorlatban. A szöveg pedig a következő: "Korábban is észrevettelek és azon gondolkoztam hogy valamikor beszélgethetnénk ha lenne kedved"

Tudom kreatív :D

4-es, általában 2 lánnyal tölti a szüneteket.

2022. jan. 24. 19:31
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
(2-es vagyok) Szerintem ez jó ötlet, amit most leírtál. Ha nekem mondana valaki ilyet, biztos, hogy nem küldeném el, hanem beszélgetnék vele :). Lány ésszel gondolkodva.
2022. jan. 24. 19:36
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is jó ötlet amit írtál.
2022. jan. 24. 20:11
 8/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :)

Utólag jut eszembe, a lány 9 én 11 osztályos vagyok. Az valamennyivel megkönnyíti a helyzetem ?

Illetve közel 2 hónapja húzom a dolgokat :/

2022. jan. 24. 20:54
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Lányként mondom, nyugodtan menj oda hozzá, nem hinném, hogy rossz néven venné, sőt, szerintem különösen vonzó tud lenni, ha valakinek van bátorsága élőben kezdeményezni.:) Arra figyelj egyedül, hogy ne legyél túl nyomulós, mert akkor megijeszted, viszont egyben próbáld éreztetni vele azt is, hogy komolyan beszélsz, nehogy azt higgye, hogy csak ugratod.
2022. jan. 25. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!