Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Előre elnézést ha rossz...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előre elnézést ha rossz kategóriaba írtam a kérdést! Szerintetek többet akar tőlem mint barátság?

Figyelt kérdés
1 hónapja ismerkedtem meg egy fiúval aki 17 éves én 16 lány vagyok elkezdtünk beszélgetni és jó barátok lettünk. És ahogy alakult ez. A jó barátság köztünk ő elmondta nekem hogy a saját neméhez vonzódik és azt is megkérdezte tőlem hogy ez zavar e engem én erre azt válaszoltam hogy nem zavar. (hetero vagyok) na és aztan kb 2 hete ez a fiú nagyon megváltozott mindennap reggel délbe és este hívogatott engem video chaten messnegeren na és amikor felvettem a telefont elkezdtünk dumálgatni és ő nagyon zavarba lett túrta a haját meg néha kérdezte tőlem hogy itt vagy? Én meg természetesen ott voltam a kameraba és beszéltem vele. Meg láttam a szemein azt a boldogságot hogy beszél velem és mindig mosolygott amikor beszéltünk. És ugyan ezeket csinálta a többi beszélgetésnél is. Aztán hirtelen le állt és nem hívogatott mindennap inkább írogatott.. Na és tegnap este 22:00-fele vissza kapcsoltam a telómat mert levolt merülve és feltoltottem. Na visszakapcsolt a telo kb 5 perc után a messneger küldte az értesítést hogy : a beceneved: puszikam💋🥰..... Plusz küldött nekem at egy videót hogy BFF. Timike imádlak és az ő neve.. Es kitette tiktokra ezt... Benne lehet a pakliban hogy azért mondja hogy én vagyok a legjobb barátnője mert ha érez valamit irántam azt nem meri elmondani? Meg akkor ha igen.. Akkor az se lenne igaz hogy ő homoszexualis.. Inkább biszex.. Ha lehet a trollok kíméljenek. Köszönöm szépen előre is az értelmes válaszokat

2022. jan. 23. 09:56
 1/5 anonim válasza:
89%
Ettől a kérdéstől 100 agysejtje pusztul el mindenkinek aki végigolvassa.
2022. jan. 23. 10:04
 2/5 anonim ***** válasza:
76%
Ha Timikét írt és te Edina vagy, akkor nem neked szólt.
2022. jan. 23. 10:10
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Meleg srácoknál simán benne van, hogy így kezelik a barát barátnőjüket. Ne gondold túl.
2022. jan. 23. 13:10
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Miért mondta volna azt, hogy meleg, ha nem az?🤔 Szerintem csak jó barátnak tart.
2022. jan. 23. 23:12
 5/5 anonim ***** válasza:
50%
Mesélj neki egy pasiról akivel ma megismerkedtél, de még nem vagy biztos benne, hogy lesz valami... de ki tudja. Nézd meg a reakcióit.
2022. jan. 24. 07:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!