Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van így esélyem barátnőt találni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van így esélyem barátnőt találni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egy nem túl átlagos srác vagyok, akinek nagyjából mindene a programozás. Most gondolhatod, hogy oké, mindenkinek vannak hobbijai, de:

-A jegyeim rovására megy az egész

-Mindennapi teendőket felejtek el miatta

-A környezetemben 1-2 embert leszámítva mindenkit halálra idegesítek vele (sokszor csak az informatikáról beszélek, amikor igen, akkor szaknyelven, stb.)

-És még sorolhatnám

Nem tudom, hogy ez valami mentális betegség, vagy csak egyszerűen ennyire más vagyok mint a kortársaim, de eléggé zavaró.

Jelenleg az életemből egy privát közösségi oldal projekt vesz el rengeteg időt (felület megtervezése, az oldal fejlesztése, karban tartása, stb.). Képzeljetek el egy Imgur + Google Classroom + itt-ott Facebook által inspirált oldalt.

A lányokkal csak negatív tapasztalataim vannak, mivel én vagyok a fura srác (az előbb leírtakon kívül még egyéb "furaságaim" is vannak, de túl hosszú lenne a kérdés ha leírnám őket). Nem érdekel a bulizgatás, az iszogatás (különleges alkalmakkor szoktam inni, akkor se sokat) és társaik sem.

Nem tudom mit kezdjek magammal. Nincsenek nagy elvárásaim, egy szép, értelmes lányt keresek, aki úgy szeret ahogy vagyok, talán ugyanúgy megszállottja valaminek mint én az informatikának.

2022. jan. 23. 00:04
1 2
 11/18 anonim válasza:
91%

Az előttem írók nagyon jól levázolták azt, amire szükséged van. A legfontosabb lenne, hogy megtaláld az egyensúlyt az életedben, vagyis amellett, hogy sokat foglalkozol programozással és fejleszted magad, szánj időt a pihenésre.

Ahogy a 4-es is leírta, ha egyetemre mész, akkor ott rengetek hasonló érdeklődésű emberrel fogsz találkozni, és ott nem fogod magad furának érezni. Egy ilyen helyen biztos, hogy találsz majd olyat, aki neked tetszik és te is tetszel neki.

2022. jan. 23. 18:15
 12/18 anonim ***** válasza:
0%

✅ Vagy veszel magadnak egy feleséget Kirgizisztánban.

✅ Tudtommal ott a dollárt is elfogadják, nem válogatnak a kis buckalakók :)

✅ Ráadásul még garanciális is !

✅ Az apja garanciát ad rá, hogy azt kapod amiért fizettél !

✅ És még VÁM mentesen is behozhatod :)

2022. jan. 23. 23:33
 13/18 anonim ***** válasza:
85%

Nem én vagyok a #6, de szerintem itt: "haverokkal csavargás".

Azt értette, hogy mozduljon ki a konfort zónájából és szedjen magára általános szociális skill-eket.

"Hanem közös témájú emberekkel való ismerkedést kell ajánlgatni"

Csak ha a közös téma az, ami miatt magát furának érzi, pontosabban olyan szaknyelv, ami átlag embereknek sok, akkor nem fejlődnek az általános szociális skill-jei.

Azért nem lenne rossz, ha felnőttként képes lenne más területeken mozgó emberekkel is beszélgetni.

2022. jan. 24. 02:21
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Magamra ismerek teljesen, csak nem a programozás a hobbim:D

Engem is mindenki furának tartott (tart is), egyéb hóbortok miatt - amik egyébként azért "furák", mert nem átlagosak, de attól még normális dolgok.

Ami szerintem segítene neked az az, ha a social skilljeidet fejleszted és dolgozol a külsődön is - nem, ezzel nem azt mondtam, hogy egy igénytelen ember vagy.

Én is így csináltam, mikor már nagyon szerettem volna valakit, és hirtelen elkezdtek érdeklődni többen is. Mellesleg amit leírtál, hogy nem iszogatsz, nem bulizgatsz, hatalmas előny egy értelmes, okos lánynál.

És a legfontosabb, az ismerkedés, lelki dolgok. Ha egy lánynál azt akarod elérni, hogy megkedveljen, akkor fontosak a mély beszélgetések, lelkizések. Remélem annyira nem kanyarodtam el a témától:D Tehát tényleg, social skillek, külső.

Szimplán leírtam, hogy nekem mi volt az ami bevált.

Pár dolog ami a külsődön (kisugárzás inkább) dobna biztosan: egy jó haircut, öltözködési stílus kialakítása (ez nem azt jelenti, hogy mindenféle ruhát kell, hogy vegyél és költs el 100ezreket, hanem hónapra-hónapra szépen alakítsd ki a saját stílusod.), fogak, rendszeres sport.

Egy szó mint száz:D Külsőddel, social skillekkel elkezdesz kicsikét foglalkozni, egyből érdeklődni fognak.

Zárógondolatként nem tudom, hogy mit írhatnék, inkább bíztatni szeretnélek arra, hogyha kérdésed akadt a válaszom kapcsán, nyugodtan írj, mert segítek szívesen:)!

2022. jan. 24. 15:26
 15/18 A kérdező kommentje:
Mégegyszer köszi mindenkinek! :D
2022. jan. 24. 20:38
 16/18 anonim ***** válasza:
46%

❎ Ma találkoztam egy csajjal, aki IT-ben dolgozik és algoritmus tervező.

❎ Tud néhány nyelvet (pl.: C++ / JAVA / PYTON / stb.. )

❎ De leginkább az algoritmusok megtervezésén, kidolgozásán agyal.

❎ Vele aztán lehet jókat dumcsizni, már mint az agya teljesen rá van állva - az ilyen algorimusos dolgokra :D

❎ Szóval - lenne közös témátok ;)

❎ De - ez csak rajtad múlik, hogy neki állsz halászni, keresni ! Vagy sem...

2022. jan. 24. 21:30
 17/18 A kérdező kommentje:
Igyekszek keresgélni, de nem nagyon mozgok olyan körökben, hogy ahol tudnék ilyen lányokkal ismerkedni :). Az egyetemig még van pár év, szóval az sem játszik sajnos.
2022. jan. 24. 23:29
 18/18 anonim válasza:
100%

Biztosan van esélyed, nem reménytelen a helyzeted. :)

Csak olyan barátnőt kell találnod, aki képes veled kompromisszumot kötni, persze ehhez rád is szükség van, valamennyivel kevesebb időt tudsz majd foglalkozni a programozással, de gondolom ezzel tisztában vagy. :)

Ha szerencséd van, találsz egy hozzád hasonló lányt, akinek nem feltétlen a programozás a hobbija, de pl. imád sütni, olvasni, stb. ezek ugyanúgy időigényes hobbik, így talán nem zavarná, ha néha nem töltötök annyi időt együtt.

Néhány tanács:

Ha olyan dologról beszél, amit kedvel, de te nem sokat tudsz róla, próbálj meg utánajárni a dolognak, következő találkozáskor már rá is jön, hogy figyelmes vagy, nem csak a levegőnek beszél.

Sokan kíváncsiak a programozás titkaira (köztük én is :D) csak nincs olyan ismerősük, aki elmagyarázná nekik, esetleg egy-két trükköt mutatna, megtanítana rá. Valószínűleg nem fogja sose hasznosítani, ha nem ássa magát bele jobban a témába, de egyszer-egyszer megmutathatsz majd neki pár egyszerűbbet, amit ő is meg tud csinálni, közös sikerélmény lesz ez. :)

Ugyanitt hallgasd meg az érzéseit is, ha olyat dolgot mondana el, ami a múltban történt, és mély nyomott hagyott benne, jó jelnek veheted, megbízik benned.

Legyél szavahihető, sose mondd le a találkozót, a programozás miatt (egy-két alkalom lehet, de ha ezt sokadjára játszod el, nem lesz jó vége).

Talán érdemes lenne néhanapján egy-két buliba pár órára benézni, hátha ott találkozol valakivel, akit el tudsz képzelni a barátnődnek.

Remélem tudtam valamiben segíteni. :)

2022. jan. 29. 00:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!