Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van így esélyem barátnőt találni?
Sziasztok!
Egy nem túl átlagos srác vagyok, akinek nagyjából mindene a programozás. Most gondolhatod, hogy oké, mindenkinek vannak hobbijai, de:
-A jegyeim rovására megy az egész
-Mindennapi teendőket felejtek el miatta
-A környezetemben 1-2 embert leszámítva mindenkit halálra idegesítek vele (sokszor csak az informatikáról beszélek, amikor igen, akkor szaknyelven, stb.)
-És még sorolhatnám
Nem tudom, hogy ez valami mentális betegség, vagy csak egyszerűen ennyire más vagyok mint a kortársaim, de eléggé zavaró.
Jelenleg az életemből egy privát közösségi oldal projekt vesz el rengeteg időt (felület megtervezése, az oldal fejlesztése, karban tartása, stb.). Képzeljetek el egy Imgur + Google Classroom + itt-ott Facebook által inspirált oldalt.
A lányokkal csak negatív tapasztalataim vannak, mivel én vagyok a fura srác (az előbb leírtakon kívül még egyéb "furaságaim" is vannak, de túl hosszú lenne a kérdés ha leírnám őket). Nem érdekel a bulizgatás, az iszogatás (különleges alkalmakkor szoktam inni, akkor se sokat) és társaik sem.
Nem tudom mit kezdjek magammal. Nincsenek nagy elvárásaim, egy szép, értelmes lányt keresek, aki úgy szeret ahogy vagyok, talán ugyanúgy megszállottja valaminek mint én az informatikának.
Lehet, hogy függő vagy.
Kapcsolatban ez nem megy.
1️⃣ Én is mérnök vagyok, és olyan lányokat fogok keresni, akik velem hasonló témákban mozognak - pl.: Egyetemen ( Matematikus / programozó csajok / vegyészek / orvosok stb.)
2️⃣ Te is ilyen vagy, nem pedig ahogy te fogalmaztál "fura".
3️⃣ olyanok között kell majd keresned, akikhez passzolni tudsz, nem pedig műkörmös/pénztáros/irodai aszisztensekkel, akik biztosan nem a te körödben mozognak..
4️⃣ Mivel nem bulizol (mert nem szeretsz), valszeg olyan lánnyal fogod megtalálni a közös nevezőt - aki ugyan csak irtózik a bulizástól - és a partizástól.
❌ NAH ezek a csajok sok esetben az otthon ülős lányok ! :|
❌ Kerülj be az egyetemre, ott már sokkal több lánnyal fogsz találkozni akiknek az esete vagy. Ott megtalálod a hozzád hasonló lányokat.
Van esélyed, de szerintem akkor sem egészséges az életmódod.
Tök jó, amit csinálsz, de sok. Már csak azért is sok, mert ez egy párkapcsolatban nem nagyon működne, még ha a lány is ugyanolyan programozó.
Szerintem egy picit mellőzd a peogramozást, persze foglalkozhatsz vele napi szinten, de kevesebb időt fordíts rá.
Keress valami második hobbit is, mondjuk sport, kirándulás, haverokkal csavargás stb.
A #6. kicsit hülyeséget beszél.
❌ Felsorolja az általános hobbikat - amik nem vonznak téged :
❌ "haverokkal csavargás"
✅ "Haverokkal való programozás"-sal mi a baj? Miért nem jó ? Még hasznosabb is...
✅ Nem hobbi váltást kell ajánlgatni ! Hanem közös témájú emberekkel való ismerkedést kell ajánlgatni...
☑️ KÉRDEZŐ ! Nagyon egyszerű a válasz ! Olyan emberekkel kellene ismerkedned, akik ebbe a témában mozognak - és szeretik amit csinálnak.
☑️ Nyilván ha engem a matek érdekel, nem a füvesek társaságát fogom keresni !
☑️ Volt egyszer egy olyan lány akivel tök jókat elMATEKOZGATUNK - és élveztük ! Függvényekkel kapcsolatos dolgok stb.. Sőt a mindennapi életbe is kicsit belecsempészgettük a matekot/számokat/függvényeket.
🟥 NE FORDÍTS KEVESEBB IDŐT A PROGRAMOZÁSSAL ! ANNYIT FOGLALKOZZ VELE AMENNYI JÓL ESIK !
#7-nek:
"Haverokkal való programozás"-sal mi a baj? Miért nem jó ? Még hasznosabb is..." - Az, hogy nincsenek olyan barátaim akiket ennyire érdekelne a téma. A többieket meg idegesítem vele.
"KÉRDEZŐ ! Nagyon egyszerű a válasz ! Olyan emberekkel kellene ismerkedned, akik ebbe a témában mozognak - és szeretik amit csinálnak." - Oké, de nem tudom merre keresgéljek.
Köszi mindenkinek a válaszát egyébként!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!