Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ennyi idő után van még értelme...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyi idő után van még értelme valakit felkeresni ?

Figyelt kérdés

Ugye az iskolában megtetszett egy lány, és szerintem én is neki.

Szép lassan telt az idő, annyira hogy már 2 hónapja húzom a leszólítást.

A kérdésem az lenne, hogy van még értelme felkeresni ?

Előző héten szerettem volna mindenféleképpen beszélni vele, de ő sem volt 2 napot legalább illetve mi is karanténba kerültünk.

A problémám másik oka az lenne hogy igazából nem igen tudom mivel szólítsam le, mivel még életünkben nem beszéltünk, nem tudok érdeklődési kört.

Illetve tudom egy szerencse csomag vagyok, az olyan fajta hozzászólások nem segítenek :)

2022. jan. 22. 15:39
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Azt hittem éveket fogsz írni, 2 hónap az semmi. Nem is beszéltetek még, hogy kicsit is gáz lenne újra felvenni a kapcsolatot, szóval nyugodtan.

A téma elég nehéz, ha semmit nem tudsz róla. Vagy teljesen random kitalálsz valamit, megkérdezve hogy érdekli-e, vagy a sulival kapcsolatban kérdezel, ami biztosan közös pont. Például hogy milyen szakon tanul, milyen tantárgyakat szeret, melyik osztályba jár, lehetsz kreatívabb hogy mondjuk milyen iskolai programot látna szívesen nálatok, mi érdekelné, szóba jöhet hogy mióta jár oda, mennyire és miket bír a sulitokban, aztán majd lehet bármilyen irányba vinni a beszélgetést.

Valószínűleg a legjobb ha bemutatkozva mész oda, elmondod hogy hívnak, megkérdezed az övét is, utána meg jön a többi.

2022. jan. 22. 16:19
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Anyira magamat látom benned. Régen sulimba énis crusholtam 1 lányt, hetekig vártam a "tökéletes" pillanatra, mikor lesz egyedül, mikor nem beszél senkivel telón, mikor érzem én rá magamat a legkészebbnek, végül is le is szólitotam végül (nem, nyilván nem volt egyedül) nem is volt tul hosszu kettőnk első és egyetlen közös sztorija, de bevonult ez ugy az emlékeim közé, hogy életem legcikibb messze sztorija, hetekre rá meg már összejött 1 másik sráccal. Konklúziót ebből nem tudnék levonni, talán csak annyit hogy nem létezik olyan hogy tökéletes alkalom, ha meglátod az már tökéletes alkalom, vagy akkor szólitod le vagy soha nem fogod, illetve, hogy ne legyenek túl nagy elvárásaid magaddal szembe, le fogod égetni magad mások előtt? több mint valószinű. Leszel pár srác témája, akik később elmesélik hogy leszólitott 1 srác 1 lányt a suliba/utcán..akárhol? Naná, talá még ki is nevetnek majd utólag, de azért ott lesz bennük az a tudatalatti gondolat, hogy valahol meg majd csodálnak téged, mert valami ilyasmit csináltál amit sok srác vagy nem tud vagy nem mer megcsinálni
2022. jan. 22. 16:29
 3/7 A kérdező kommentje:

1-es, Köszönöm válaszod. Hát a sulit mint leszólításhoz témát az igen általánosnak gondolom, illetve azt fogja hinni szerintem hogy nem nagyon vagyok kreatív. Bár ha belegondolok ha megkeresem úgy is tudni fogja hogy nem az adott téma érdekel ténylegesen.

Rengeteget gondolkoztam mivel tudnám leszólítani de a "A korábban is észrevettelek, és azon gondolkoztam hogy valamikor beszélgethetnénk" tovább nem jutok.

Kiegészítésként segíthet hogy én 11, ő 9 osztályos. Illetve tudom hogy melyik szakon van, melyik osztályba jár, illetve kb mióta jár ide.

Igen, túlgondolom :D

2-es, Rengeteg embertől megkaptam hogy nem szabad úgy belemenni hogy nem szabad elvárást magam elé helyezni, a lényeg hogy csak beszélgessünk.

Az idő alatt sikerült "lenyugtatni" magamat, hogy valószínűleg nem esnék bele abba a problémába.

2022. jan. 22. 19:45
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

"Hát a sulit mint leszólításhoz témát az igen általánosnak gondolom, illetve azt fogja hinni szerintem hogy nem nagyon vagyok kreatív"

Ezeket a gondolatokat engedd el. Nem a bohóca vagy, hogy szórakoztasd, hanem beszélgetnél vele, megismernéd. Arra az a téma jó ami alap, ami fixen közös. Persze bármit lehet mondani, bármilyen hülyeséget akár, csak benne van hogy óriási besülés lesz belőle.

Ha az alapján ítél meg és offol, hogy milyen témát hoztál fel elsőnek, akkor bízz bennem, semmit nem vesztettél.

2022. jan. 22. 19:52
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
#4 Nyilván adott keretek között, normálisan hozzáállva. Nem a szex és dgás témákkal nyitva...
2022. jan. 22. 19:53
 6/7 anonim ***** válasza:
76%

Ha annyira kreatív megszólítást akarsz, akkor pl ha elmentek egymás mellett, egy picit lökd meg. Aztán persze egyből kérj bocsánatot, de akár azt is mondhatnád neki hogy mondjuk elhívod valahová "kiengesztelni". És akkor már meg is van a beszélgetés.

Én legalábbis így tudnám elképzelni, ha csak úgy odajönne hozzám egy srác és elkezdene a suliról beszélgetni velem, hát nemtudom, kicsit megijednék az biztos .

2022. jan. 22. 22:34
 7/7 anonim ***** válasza:
50%
Ha nincs senkije, akkor persze, nyugodtan felkeresheted.:) Azt nehéz megmondani, hogy mivel szólíthatnád meg, mert a helyzet adja a legjobb lehetőségeket.
2022. jan. 22. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!