Van értelme felkeresni őket, vagy jogi úton már nem is érdemes fenyegetőzni?
Figyelt kérdés
2 hete vettem egy autót kereskedésben, másnap nem akart csak nagyon nehezen indulni, elvittem szerelőhöz ahol 1,5 hétig állt és elég sok pénzbe került a javítása. A baj nem a pénzel volt, hanem hogy ez mind rejtett hiba. A 8 napból már kifutottam drága szerelő miatt, szóval van értelme az eladót felkeresni? A javítás egy részét még be lehet rajta hajtani?2018. jún. 10. 09:39
1/5 anonim válasza:
Fél év jótállás van az autóra, ez a törvény. Úgyhogy nyugodtan menj vissza és ha nem fizet, pereld be.
2/5 anonim válasza:
Nem futottál ki az időből.Elkövettél viszont egy hibát.
Ezt először megbeszélhetted volna a kereskedővel,hogy vállalja e a javítás költségeit,vagy te megjavíttatod.
Ezt így kellett volna.Holnap meglátogatod a javítási számlával és egyezkedjetek.
Itt sok mindent találsz erről.
3/5 anonim válasza:
Nincs!
Megveszel egy autót kereskedésben, gondod van vele, aztán
egy sufniműhelybe viszed...
Ahol ki tudja, mit vettek ki belőle!
8 nap az micsoda?!
Belenyúltatok az autóba, ez ennyi volt!
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat, meg fogom őket látogatni!
2018. jún. 10. 21:18
5/5 anonim válasza:
Majd jól elhajtanak és igazuk lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!