Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen volt az első közös zuhanyzás/fürdés a barátoddal/barátnőddel?
Figyelt kérdés
Hány évesek voltatok? Előtte már lefeküdtetek egymással?2022. jan. 20. 14:49
1/9 anonim válasza:
Fürdés volt nyáron de ruha volt rajta vagyis csak alsó
2/9 anonim válasza:
Nekem úgy volt ilyen hogy előtte le szopott és utána fürödtünk együtt a lánnyal, olyan még soha nem volt hogy fürdés közben szexeljek, valahogy engem nem izgat a téma.
3/9 anonim válasza:
Szexelni én sem szeretek fürdés közben, mivel a víz miatt nem nedvesedem rendesen ezért nem túl kellemes. Előszőr azt hiszem 16 voltam amikor együtt zuhanyoztam a prommal
4/9 A kérdező kommentje:
Egyébként a kérdésben sehol nem volt szó fürdés/zuhanyzás közbeni szexről :)
2022. jan. 20. 19:54
5/9 anonim válasza:
Hát nem jó, kiderült 6 centije van...
6/9 anonim válasza:
Mi nem feküdtünk le előtte, és nem is történt közbe semmi, de én nagyon élveztem😇
7/9 anonim válasza:
Mi mar elotte lattuk egymas erdekessegeit, tortentek dolgok de akkor meg nem tartottunk ott hogy lefekudtunk volna egymassal. Viszont egyeltalan nem volt kinos se.
8/9 NTBS válasza:
JÓL megmostuk egymást. Nagyon szép emlék.
9/9 anonim válasza:
Előtte lefekudtunk már. Zuhanyoztunk, de a víz miatt nehezen csúszott be a farkam,egy ideig csináltuk, majd az ágyban folytattuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!