Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha rányitottam a barátnőm húgára zuhanyzás közben, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Barátnőméknél aludtam hétvégén, a szülei elmentek valami welnesshelyre. Beizzítottuk a Kedvencek temetőjét este, de a film felénél nagyon éreztem, hogy ki kell mennem, nem bírtam tovább. Valamit korábban összeehettem az egyszer szent. Már a film előtt is egy ideje éreztem, hogy nem érzem kicsit jól magam, de hülye lettem volna hazamenni. Szóval a film felénél hirtelen rámjött valami, éa ki kellett rohannom. Fogtam feltéptem a fürdő+wc ajtaját, de époen a barátnőm húga volt benn. Rettentő kínos volt. Jó, végül tegnap már nevettünk rajta, de életemben nem éreztem ennyire kínosan magam.2021. aug. 9. 11:05
1/12 anonim válasza:
Ha nem szopott le gyorsan, mielőtt kimentél volna akkor nincs gond.
2/12 anonim válasza:
Ha ők is röhögtek rajta akkor nincs semmi
4/12 anonim válasza:
Ha nevetés lett a vége, akkor szerintem nincs gond.:)
5/12 anonim válasza:
Attól is függ, hogy mit láttál. Ha a hátát, akkor semmi gond, de ha többet is, az már bajos lehet.
6/12 anonim válasza:
Szerintem sincs nagy baj, ha nevettetek az eseten. Nyílván kínos szitu nagyon, de ha a hugica és a nővére se bánja a dolgot akkor ezen kár rágódni.
7/12 anonim válasza:
Semmit,bocsánatot kérsz és ennyi. Bárkivel megesik,nem tehetsz róla sztem ez nem olyan nagy dolog
8/12 A kérdező kommentje:
Sok mindent láttam, pont ez az. Bocsánatot kértem, nevettünk a dolgon (én inkább "kínomban"), de nem tudom kiverni a fejemből, hogy milyen jól nézett ki. Nem éreztem iránta soha semmit, s tudom, hogy most sem történt katasztrófa, de mégis úgy érzem mintha megcsalnám azzal is a barátnőmet, hogy "úgy" gondolok a húgára.
#7. Nem értem, nyilván az előbbi. 17-ek vagyunk a barátnőmmel, osztálytársak (tudom,tudom, az ilyet nem ajánljátok, halottam már). A húga 15
2021. aug. 9. 13:12
9/12 anonim válasza:
Gondolhatsz rá úgyis, el is képzelheted ahogy megdugod, amíg nem érzed úgy, hogy jobban vágysz rá, mint a barátnődre, na ott van a gond. Addig semmi, minden férfi fantáziál néha-néha.
10/12 A kérdező kommentje:
Ebben igazad lehet, thanks
2021. aug. 9. 13:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!