Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha rányitottam a barátnőm húgára zuhanyzás közben, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Barátnőméknél aludtam hétvégén, a szülei elmentek valami welnesshelyre. Beizzítottuk a Kedvencek temetőjét este, de a film felénél nagyon éreztem, hogy ki kell mennem, nem bírtam tovább. Valamit korábban összeehettem az egyszer szent. Már a film előtt is egy ideje éreztem, hogy nem érzem kicsit jól magam, de hülye lettem volna hazamenni. Szóval a film felénél hirtelen rámjött valami, éa ki kellett rohannom. Fogtam feltéptem a fürdő+wc ajtaját, de époen a barátnőm húga volt benn. Rettentő kínos volt. Jó, végül tegnap már nevettünk rajta, de életemben nem éreztem ennyire kínosan magam.2021. aug. 9. 11:05
11/12 anonim válasza:
Szerintem, csukd be az ajtót! ;-)
12/12 anonim válasza:
Végre valaki megemlítette az ajtót!
De azt ne Te csukd be, hanem - tudva, hogy más is van a lakásban - neki kellett volna bezárnia, vagy legalább az ajtótok előtt állva (ha nem zárható be a zuhanyozó) megkérdeznie, hogy nem kell-e oda mennetek, mert megy zuhanyozni.
Örülj, hogy így alakult, ne bánkódj emiatt. Ha a húg nem éppen erre a helyzetre várt és ezért nem csukta magára az ajtót, akkor nem a Te, hanem az ő mulasztása (hibája) volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!