Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan engedjem el?

Figyelt kérdés

Van egy csaj aki nagyon tetszik es egyszeruen nem tudok ellene mit tenni. En nem jovok be neki tudatommal, sokat beszelunk instan (mondjuk oszinten szolva inkabb csak visszair, mint beszelgetunk), es szoktunk tarsasaggal talalkozni, de sokszor akkor is kerul, vagyhat az tulzas, de ha annyira tetszenek neki, biztosan tobbet lenne korulottem.

Rajottem, hogy felesleges, mert mar lassan magamat jaratom le. Nem birom ki, ha nem tudom mi van vele, kivel van stb. Sokszor irok neki, es altalaban kellemetlen, mert felek toleh megszakad a beszelgetes. Ezert sokszor felhozok valami irrelevans temat, csak hogy ne lattamozzon le.

Az a fura, hogy vegyes jelzeswket kuld, ha iszunk, akkor sokkal nyitottabb, hozzambujik, elmondja mennyire orul hogy ismer, egy buli utan megkert, hogy aludjak nala, en eloszor a foldon akartam majd mondta hogy aludjak mar mellette, o annak jobban orulne. Neha elhiv talalkozni. Ha reszeg megfogja a kezem. Multkor le akart smarolmi, csak pont egy haverom jott ki, hogy akarunk-e menni. Eleg kellemetlen volt (buliban volt reggel fele).

Csak baratkent tekintene ram? Mert akkor nem akarna lesmarolni meg olelgetne.

Annyira nem ismerjuk egymast, hogy a legjobb baratja legyek, vagy csak olyan srac, akivel ezeket baratilag meg lehetne tenni.

Akartam hivni nemreg talalkozni, de azt mondta nem er ra sajnos, vizsgaidoszak van (ez nyilvan jo ugy, nuncs is ellenemre). Csak amig eloben keveset talalkozunk addig felesleges

Szivesen elengednem, de egyreszt egy tarsasagban vagyunk igy baratokkal, szoval mindenkepp talalkoznank elobb utobb (nagyobb habero kor egyetemrol, akikkel par hetente kocsmazunk meg hasonlo).

Mi tevo legyek? Szerintem meg szerelmes is vagyok, ad ra boven okot, nagyon helyes ertelmes lany, nagyon kedves es karizmatikus.

Csak kezd felorolni ez a nem viszonzas.

Gondolom nem erdeklem ot annyira mint o engem, viszont egyszeruen nem tudok mit tenni. Mindig csak ra gondolok.

De ha most ezzel nyakon zuditanam, nem lenne jo vege, 1000%.

Mellesleg egy masik sracca, ugyan ebbol a tarsasagbol is szokott beszelgetni, hasonloan mint velem. Az az erzesem, hogy inkabb csak baratok, mert ez a srac mindig arrol mesel, hogy kikkel randizik, un szaktarssal ismerkedett meg aki magyon aranyos, tinder stb.

Vele szerintem csak baratok, mert ha komolyabb lenne, nem tinderezne a stac egesz nap.

2022. jan. 19. 20:06
 1/5 anonim ***** válasza:

Lehetséges, hogy nem veled van baja, csak nem online éli az életét, illetve talán nem szeret chatelni. Általánosságban igaz, hogy az alkohol oldja a gátlásokat, viszont hiába nincsenek gátlások, ha a másik egyszerűen nem jön be, azaz valamennyire tuti szimpi vagy neki.

Azt tanácsolnám, hogy várd meg a vizsgaidőszak végét. Ezután már elhívhatod valahová, pl. egy buliba, hátha ezúttal összejön a csók.

Sok sikert!:)

2022. jan. 19. 20:52
 2/5 anonim ***** válasza:
Elengedni szerintem egyelőre nem kell, hiszen nem zárkózik el előled.
2022. jan. 19. 20:53
 3/5 A kérdező kommentje:

Elso, hat legyen igazad. Valoban, online mindig szuk szavubb, eloben sokszor be sem all a szaja. Van egy erzesem, arra var, hogy eloben legyen valami, hiszen irasban nehez. Kicsit szegyellos lany szerintem, nem az a nagyon tapasztalr pasizos, lehet csak szimplan arra vagyik, hogy ne csak valakinek irasban legyen “nagy a szaja”.

Igen, mindenkeppen szeretnek vele talalkozni, mar csak azert is, hogy tisztazzam az erzeseket. Ha nem lesz belole semmi, az sem a vilag vege, csak ez az oda vissza, egesz nap rajta agyalok dolog kikeszit, es a sajat vizsgaimra is alig tudok keszulni. Koszi a valaszokat, nagyon megkoszonnem a tovabbi velemenyeket :)

2022. jan. 19. 21:00
 4/5 anonim ***** válasza:
#3 Talán furán hangzik, de szerintem előbb bulizni vidd el. Jobban meg fog nyílni, ha valóban szégenylősebb, ami neked jól jön. Érzéseket azután érdemes tisztázni, ha már kiderült, hogy vannak, szóval előbb legyen mondjuk egy csók, mert arról már lehet beszélni.
2022. jan. 19. 21:05
 5/5 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi. Igen, nekem is az tunik realisabbank, mert ugye csak ebbol a tarsasagbol ismerem, es kb csak 1-2szer talalkoztunk kettesben, akkor is ugy, hogy senki mas nem ert ra, es mi ultunk be ketten valahova. Ha mennenk egyutt bulizni, akkor kevesebb a nyomas, es mivel jozanon szegyellossebb, lehet ha randiznank nem is lenne belole semmi, mivel relativ tavolsagtarto. Tetszik az otlet, a bulizassal. Elso sorban baratok vagyunk, friendzonolva, mert az egyetemen is ugy ismerkedtunk meg, hogy osszejott ez a tarsasag. Tehat az elejetol fogva sem voltak tisztak a szandekok koztuni, ha elso nap ugy ismerem meg, hogy egybol elkezdjen tetszeni, az elejen siman elhivom randizni. Csak keveset talalkoztunk eleinte ezert nem gondoltam bele semmit. Foleg ugy, hogy akkor epp alakuloban voltam egy masik lannyal, szoval eszembe nem jutott volna “ugy” tekinteni ra. Az elso par kozos ivaszat kozben kezdtem ugy erezni, hogy bejon nekem, miutan nem lett semmi a masik csajjal.
2022. jan. 19. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!