Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor megis lenne esely? Mi lehet ebben?
Van egy csaj, aki tetszik/tetszett. Alakulgattunk egy ideig, nem talalkoztunk sokat, de amikor igen, akkor mindig nagyon jol elvoltunk. En nem kerestem kapcsolatot, szoval nem kezdtem el aggresszivan nyomulni ra vagy ilyesmi, hanem akkor a par hetente egyszer talalkozunk alkalmakkor mindig nagyon elvoltunk, es a paradik talalkozo utan elkezdett tetszen. Szinte mindig csak tarsasaggal talalkozunk, egyetemi baratokkal.
Illetve mindig beszelunk instan. Mostanaban nekem viszont az jott le, hogy nem szeretne semmit, keveset ir vissza, ha visszair, akkor sem valami tartalmas, ha hivom talalkozni sokszor azt mondja nem er ra, viszont helyette a baratnoivel van. Tegnap is azt mondta este tanul, aztan megis a hazibuliban volt vegul.
Tegnap talalkoztunk igy tarsasaggal, es probaltam kicsit kozeledni fele, sokat ittunk egyutt, sorpongoztunk, beszelgettunk es nagyon aranyos volt. (Ugye ez nem jelenti okvetlenul azt, hogy en is tetszem neki, lehet csak szimplan udvarias, mert engem jobban ismer mint a tobbieket).
Viszont a legjobb baratnojen lattam, hogy kicsit probalta elesztegetni, mindig mondta hogy legyek vele egy csapatban sorpongban, direkt ugy ult le, hogy en a csaj melle tudjak csak meg stb.
Amikor elindultunk hazafele a hazibulibol, akkor a legjobb baratnojenek kb kicsiszott, hogy mondta, nala alszik a baratja, Petra te az Akosnal alszol vagy hazamesz? (Nem igy hivnak minket, csak az erthetoseg kedveert).
Egyutt mentunk haza egy darabig egy harmadik sraccal, aztan nem volt semmi. De emleksztem, hogy sokszor felrevonultak beszelni a legjobb baranojevel meg stb.
Ma reggel rairtam, hogy jol van-e, nem-e masnapos, aztan annyt monodtt, hogy jol van, tolem meg sem kerdezte. Nagyon erdekes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!