Ha a 36.héten megfelelő a baba fekvése, van esély, hogy a szülésre mégis elfordul?
Figyelt kérdés
Ma töltötte a 36.hetet.
Eddig végig jól feküdt, fejvégű volt, de nagyon félek, hogy megváltoztatja még. Családban előfordult, bár ott kezdettől nem volt jó az irány.
2021. nov. 6. 18:43
1/3 anonim válasza:
Nem fog visszafordulni, ne aggódj.
2/3 anonim válasza:
Van. Nekem az utolsó héten (39.) fordult meg. Szülés előtt 1 héttel (38.) fejvégű volt, végül lábtartással született.
De azért ez szerintem nem túl gyakori. Ne parázd túl már előre.
3/3 anonim válasza:
Nekem a 36. héten háromszor fordult meg. Többször néztek uh-val mert gond volt. Első alkalommal faros volt, két nap múlva fejvégű, majd két nap múlva megint faros. Nem tudom, hogy alakult volna tovább mert 37. héten megszületett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!