15 éves koromban röntgenfelvétel alapján azt mondta a fogorvosom, hogy nem lesz bölcsességfogam. Van rá esély hogy mégis?
Alsó sorban mintha lenne az inyem alatt valami es mintha a fog egyik "sarka" már nagyon akatna kibújni. Lehet tévedek?
Ha jol odanyulok olyan mintha egy reszen hegyesebb lenne az inyem alatt valami.
Ha most csinálnának egy röntgent, azon tuti látszana, hogy mit érzel ott. Szerintem 15 évesen is látszani kellett volna a fogcsírának, de végülis nem kizárt, hogy az orvos benézett valamit, vagy nem volt olyan jó minőségű a felvétel.
Amúgy nekem 3 bölcsességfogam nőtt ki, és a negyedik helyén is volt, hogy éreztem valamit, azt hittem, ki akar nőni egy fog, de a röntgen alapján nyilvánvaló, hogy nincs ott semmi. Szóval könnyen lehet, hogy te tévedsz, nem az orvos. De távolról nem lehet megmondani.
38 éves vagyok. Nekem sincs a panoráma röntgen szerint bölcsességfogam. Egy sincs. Dr mégis állandóan készülődnek kinőni :)
Szerintem valami fogcsíramaradvány lehet. Abból fog nem lesz, mutatta volna a röntgen.
Képzeljétek, 26 évesen kint a csúcsa az egyiknek és a másik felén is érzem :D
Érdekes
4es vagyok. Ne ijesztgess! 🙄😬😉
Én nem akarok bölcsességfogat 39 évesen... De szerintem én már megúszom. Kop kop kop lekopogom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!