Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor bejövök neki vagy nem?
Van egy lány, társaságban nagyon jól elvagyunk elszórakozunk, viszont semmi extrára nem kell gondolni csak ilyen általános hülyéskedések. Ott néha szokott 1-2 dolgot kérdezni, de azok sem személyesek.
Nem nagyon mer a szemembe nézni, viszont akaratlanul is folyamatosan a fizikai közelségemben van, sokszor megérint véletlenül, társaságban mindig mellém keveredik. Ha nevet rámdől, kézzel is szokott érinteni, meg van, hogy simán a "testével érint meg" fizikialag. De ezek mind olyanok amik nem szándékosak tőle, ahogyan figyeltem.
Ha kettesben maradunk akkor mintha egy jégverembe kerülnénk, elszáll a társaságbeli felszabadultsága, akkor már végképp nem néz rám. Ha én nem szólalnék meg, 1 óráig is kussban ülnénk. Néha fel tudom oldani a dolgot 1-2 kérdéssel, de azokra válaszol is normálisan, aranyosan, de ennyi. Olyan igazi flow beszélgetésbe talán 1x sikerült vele kerülnöm, de ha rajta múlt volna az sem lett volna, mert talán 1x sem kérdezett vissza.
Mintha azt érezném rajta, hogy fél tőlem egy kicsit.
Szerintetek bejöhetek neki valamilyen szinten?
21/F 17/L
Igen bejöhetsz neki, csak nehezen oldódik fel. Azt 2 dologgal tudod boostolni, a fizikai konforttal és a lelkivel, angolul jobban hangzik. Fizikai az a megérinted, megöldeled néha vagy kézenfogja járkáltok stb, lényeg hogy konfortos legyen neki és ne féljen vagy húzodjon el ha meg akarnád érinteni. Lelki meg hogy milyen témákról dumáltok, milyen emlékek, érzelmek fűzik hozzá, akár gyerekkor vagy állatok, barátok stb amik a szivéhez közel állnak és akkor igy akár oda-vissza is tudtok sztorizni róla, ami felőled is pozitiv hiszen az is épiti a bizalmat ha megnyílsz neki és esetleg mélyebb dolgokat elmondassz neki amit esetleg ilyen csak havernak vagy ismerősre még nem feltétlen bíznál rá.
Hajrá
El van veled, többről még felesleges beszélni. Vagy önbizalomhiányos, vagy szociális analfabéta (netán mindkettő) és ezért viselkedik így.
Mikor ilyen-olyan jeleket kell figyelni és kombinálgatni, találgatni apróságokból, minthogy hogyan hajolgat és hány centire van tőled, már rég rossz és komolytalan.
Legyél vele többet kettesben, hívd el nyugis helyekre, hogy minél többet tudjatok beszélgetni. Talán kicsit feloldódik idővel, már ha lesz kedve menni. Arra készülj fel hogy akkor is mindent neked kell csinálnod és cserébe semmi érdemi jelzést nem fogsz visszakapni, beleértve azt is, hogy visszakérdezzen normálisan. Egyben ez azt is jelenti, hogy kb. sosem fogod tudni havernak gondol-e vagy lehetne-e több is, szóval ezt majd idővel fel kell hoznod neki és megkérdezni hogyan érez veled kapcsolatban.
Türelem mindenképp kelleni fog, nagyon lassan fogtok haladni és sokáig döntésképtelen lesz valószínűleg. Számolj vele hogy lehet időpocsékolás lesz az egész, ezért évekig ne húzd.
Én úgy gondolom, bejössz neki. Ha igaz amit leírsz, egy lány sokszor véletlenül nem fog megérinteni, ráddölni.
Amikor kettesben vagytok, szerintem fél a szemedbe nézni, mert az számára egy nagyon kínos szituáció lenne, lassan olvad a jég ilyenkor, de ha egy normális kérdést felteszel, akkor azzal, már sokkal előrébb jársz.
✅ A lányoknál ez elég gyakori és normális, az egyéb testi érintés. Barátoknál ez teljesen elfogadható.
✅ Sztem inkább amolyan kis öcsiként tekint rád. Tipikus kis öcsi érintések stb.
✅ Nem tudom, hogy a (#3.) találkozott-e életében lányokkal, de igen ez elég gyakori , hogy a csajok rádőlnek arra akit simán csak jófejségből kedvelnek. Főleg ha fiatalabbról van szó, az előhozza a kisöcsi-nővérke szerepet.
🔞 Javaslom, vonj be egy 3. felet és érdeklődjön/ kérdezősködjön !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!