Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek bejövök neki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek bejövök neki?

Figyelt kérdés
Van egy fiú, eggyel felettem jár. Tavaly Januárban kezdett el tetszeni. Azóta teljesen meghülyültem. Egy csomószor vele álmodom, és nem tudom kiverni a fejemből, egyfolytában rajta agyalok. Még régebben beszélgettünk viberen, aztán idén a fiú bejelölt snapen én meg őt instán. Beszélgettünk, és pl. tökre kiakadt amikor az egyik barátjáról kérdeztem random valamit. Már jött oda hozzánk, de álltalában csak random hülyeségeket mondott, hogy engem szívasson, vagy kínos helyzetbe hozzon. Talált ki már kamu barátnőt is ennek az érdekében, utánna maga mondta el, hogy amugy kamu volt, nincs barátnője. Barátai már lökték nekem direkt a folyósón. Aztán schreeneltem egyet, ami ugye snapen látszik. Kérdezte miért, de nem mondtam el, arra fogva, hogy ő is schreenelgetett már, de soha nem mondta el, hogy miért. Erre letiltott/törölt/blokkolt mindenhol, még viberen is. Mindenkinek azt hajtogatta hogy utál. Megkértem embereket hogy kérdezzék meg miért, azt válaszolta, hogy az a baja, hogy nem merek vele beszélni és hogy menekülök a folyósón. Ezt nem nagyon értem... Nemrég beszélgettem azzal a barátjával aki nekem lökte ( nem arról, csak random ) és erre újra bejelölt snapen. Azóta streakelünk, de minden máshol le vagyok tíltva. Sok dolog történt a szünetben és egy kicsit félek a szünet utáni sulikezdéstől. Ti mit gondoltok róla?
2021. dec. 30. 11:53
 1/4 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem írni, hogy pár barátja is bekövettett instán, meg snapen is de ott csak az után hogy letiltott engem.
2021. dec. 30. 12:07
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelműen bejössz neki, csak egy kicsit gyökér.
2021. dec. 30. 12:19
 3/4 anonim válasza:

Snapchat, instagram. Csak rázom a fejem. Ne befolyásolják a véleményedet a közösségi médiák.

Én azt mondom várjál vele. Tedd magad menővé, öltözz menőn, nézz ki jól, tanulj sokat(ezek később jövedelmezőek lesznek) érezd jól magad fiú nélkül, legyen hobbid...stb. Aztán idővel rád fognak jönni a fiúk. Sok sikert!

2022. jan. 3. 16:49
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

#3 Ezeken már túl vagyok, vannak hobbiaim, sokat tanulok és hát a kinézetemre is odafigyelek. Tudok is fiúról akinek bejövök, de valahogy nekem ő az egyetlen, aki szóba jöhet. De etől még tényleg köszönöm a választ.

2022. jan. 5. 18:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!