Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Bejövök a barátnőmnek? Mit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bejövök a barátnőmnek? Mit lépjek?

Figyelt kérdés

17 éves lány vagyok. Egy barátnőmmel (ő 18 éves, pár hónappal idősebb nálam) elmentünk a hét elején wellness szállodába, mert a családja meghívott engem is. Már kiskorunk óta ismerjük egymást, anyukáink gimis osztálytársak voltak. Mindkettőnk családja jó baráti viszonyban van egymással, sok közös programunk van.

Utolsó este sokáig maradtunk a fürdőben, rajtunk kívül 3-4 ember volt még. Azt vettem észre, hogy a barátnőm a víz alatt folyton hozzámért, közel jött hozzám, már szinte hozzámsimult. Mászott rám, a medence szélén az ölébe ültetett. Közelhajolt, láttam rajta, hogy meg akar csókolni, de pont elfordítottan a fejem "véletlenül". Eddig sosem csinált ilyet. Szerintem vette az adást, hogy nem akarom, hogy lekapjon. Miután kijöttünk a vízből, a csípőmnél fogva kísért ki egy darabon. De aztán semmi.

Barátja még sosem volt, de nem mondta, hogy leszbikus lenne. Nem is gondoltam volna róla. Én eddig úgy voltam vele, hogy teljesen heteró vagyok, egy lány sem jött még be, őszintén szólva nem is gondolkodtam még ilyenen. De a történtek után elbizonytalanodtam, hogy tetszenek-e nekem a lányok is. Eddig egy barátom volt, kb 10 hónapig voltunk együtt.

Régi barátnőm, nem akarom elrontani a barátságunkat. Biztos nem szeretnék járni vele. Viszont a közelsége felébresztett bennem valamit, lehet, mégis összejönnék egy lánnyal. De biztos, hogy nem vele, nekem a barátságunk sokkal értékesebb.

Hogy mondjam el neki? Egyáltalán felhozzam neki a témát? Hazafele a kocsiban egy szót nem szólt erről, teljesen más dolgokról beszélgettünk, hülyültünk. Tegnap elmentünk kutyát sétáltatni, de mintha semmi nem történt volna, nem hozta fel a dolgot.

Mit tanácsoltok?

2021. dec. 12. 13:41
 1/3 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem ha amúgy nem csinál ilyesmiket és az egy kivételes esett volt, akkor hagyd az egészet. Lehet csak annyira jó barátnak tekint téged, hogy ez belefér szerinte. Nem tudhatjuk biztosan, hogy tényleg akart e valamit. Ha pedig mégis akart, akkor azt úgyis észre fogod venni a jövőbe és majd akkor megemlíted neki, hogy nem pálya. De amúgy ha tök jól elvagytok és nem is nyomul, akkor ne rontsd el ezzel szerintem.
2021. dec. 12. 14:48
 2/3 anonim ***** válasza:
87%

Ha akar valamit, akkor ez a feszültség állandóan ott lesz köztetek.

1. beszélsz vele, megmondod, hogy neked ez nem. Ha ő szerelmes, akkor ez a barátság végét jelentheti. Ha csak kíváncsi, túl lehet rajta.

2. engedsz és lehet egy jó barátság extrákkal kapcsolat, vagy egy szép szerelem

2021. dec. 12. 14:59
 3/3 anonim ***** válasza:
77%
Ha nagyon erős a barátságotok, akkor ki fogja bírni, ha kipróbáltok dolgokat. Viszont a legjobb az lenne, ha le tudnátok ülni megbeszélni a dolgot. Sokat segítene egy mély beszélgetés.:)
2021. dec. 12. 22:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!