Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt oltatlan lányok?
Figyelt kérdés
2022. jan. 8. 01:07
1/26 anonim válasza:
Ez szempont nálad az ismerkedésnél?
2/26 A kérdező kommentje:
Igen, kerülöm a génmódosított lányokat
2022. jan. 8. 01:37
3/26 anonim válasza:
A 21. században nem szégyen tanulni. Biztosan találsz majd olyan hölgyet.
4/26 anonim válasza:
🔞
Én értettem az átvitt értelmű jelentést :)
🔞
Manapság nehéz, max kereszténycsaládból származót :/
5/26 anonim válasza:
Hát igen, se influenza, se hpv, se semmi, aztán majd a barátnőd jó méhnyakrákos lesz :P
Esetleg a romák között találhatsz párat
6/26 anonim válasza:
Sok lány van, aki nem végezte el a 8 általánost, van esélyed
7/26 anonim válasza:
Attól, hogy valaki oltatlan, még nem biztos, hogy hülye is. Pl.: A legjobb lány barátom az egyik legjobb tanuló a gimnáziumában, de kockázatos lenne neki beadni az oltást. Ha egy hozzá hasonló oltatlan lánynak elmondod a génmódosításos elméletedet, akkor a lehetőségeid száma a nullával lesz egyenlő. Sok sikert!:)
8/26 anonim válasza:
Én be vagyok oltva,de nem vagyok benne 100%-ig biztos hogy jó ez az oltás,és sokat érne. Vsakis azért oltattam be magam, mert ha elvégzem a sulit kórházban szeretnék dolgozni ápolónőként és oda nagyon kell,még a 3.at is kötelezik már
Maga az oltásról azt gondolom,hogy belehalni azért nem fogok(kis lázam volt mindkettőnél,majdnem annyira mint amikor maga a covidot kaptam el) maximum nem ér az égvilágon semmit
De nem biztos hogy igazam van nyilván,csak leírtam a véleményemet
L
9/26 anonim válasza:
Én csak oltatlan férfiakat ismerek, a nők naivak ők beoltsák magukat.
10/26 anonim válasza:
Én nem vagyok beoltva, de ez a vélemény, hogy az oltott lányok génmódosítottak, szerintem nagyon rossz gondolat. Nem ez alapján kéne megítélni az embereket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!