Macron miért akarja pokollá tenni az oltatlanok életét?
Addig fog provokálni az az idióta a 44 évével, míg egyik hétről a másikra már az lesz a problémája hogyan fékezze az utcai összetűzéseket.
Remélem a feketék már kezdik unni, és fel adják a leckét ismét, a nagypofájúaknak.
Lehetne vitatkozni az oltás miatt, de szerintem pont hogy a legyengültebb oltottak vitték tovább a terjedést, mondom ezt úgy hogy nekem mai napig oltásom sincs, haltak is meg a környezetemben, egyikőjükről azt hittem szabadságon van, közbe meg már gépi lélegeztetést kellett hogy kapjon, 1 héttel előtte meg még beszéltünk.
Mivel napi negyed millió új fertőzöttet találnak a franciáknál, Macron úgy döntött, hogy nem szarakodik meggyőzéssel, meg buksi simogatással, hanem egyszerűen behúzza a féket az oltatlanoknak.
63 milliós ország és kb 5 millió felnőtt nincsenek beoltva, vagyis a nagy többség azért igen.
Jön a választás náluk is. Ezzel most beelőzte a náci kihívóit, akikre simán rákenheet minden bajt, ha nagyon oltásellenes hangokat ütnek meg.
Mert segíti a great reset végrehajtását. Ami Klaus Schwab nevéhez köthető. Macron pedig Klaus Schwab által létrehozott ösztöndíj programban vett részt fiatalon. Talán a "jövő fiatal vezetői" , vagy valami ilyesmi volt a neve a programnak. Nézzél nyugodtan utána😂
Amúgy Orbán, Merkel, Gates is részt vett benne, meg még sokan mások, csak más évben. Ennek is nézzél nyugodtan utána, aztán lepontozhatod a konteót😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!