Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jöttetek össze már olyannal, akit ismertek egy ideje, de előtte nem voltak érzéseitek/csak barátok voltatok?
Úgy értem, hogy pl osztálytársatokkal “csak” 11-12.ben pl, vagy csak úgy valaki, akit ismertetek, de egy ideig nem tetszett nektek, aztán hirtelen megtetszett vagy hasonló.
Azért kérdezem, mert van egy lány az egyetemről, akivel eddig barátok voltunk (első éves vagyok, gólyatáborban találkoztunk), szeptember óta ismerem. Eddig csak barátok voltunk, illetve így a gólyatáboros társasággal találkoztunk gyakrabban, de sosem érezetem semmit. Jófej, csinos lány, egyre jobban érzem azt, higy el tudnám képzelni, mint barátnőm.
Voltak már “kis” dolgok köztünk, amikor iszunk, akkor sokszor hozzámbújik, kísértem már haza részegen és akkor megfogta a kezem, aludtam is már nála buli után, mert messze lakom és felkínálta, hogy menjek vele haza.
Viszont józanul alig beszélünk, józanul is elvagyunk, de akkor tényleg csak mint barátok. Részegen jönnek elő az ilyen dolgok..
Hogyan nyissak felé? Lányok, akikkel eddig ismerkedtem, mindig az elején tisztáztuk, hogy kapcsolat/is erkedés a cél, nem haverkodás. Így könnyebb volt. Viszont barátságból barátnő az nehéz.
Próbáltam már kettesben elhívni, írtam neki, hogy van-e kedve találkozni és akkor annyit kérdezett, hogy jön-e még valaki. Aztán kénytelen voltam haverokat is hívni.
Viszont találkoztunk is már kettesben, illetve eljött már hozzám is szilveszterezni (másik városban lakunk, viszont egy városba járunk ugye egyetemre)..
Tanácstalan vagyok picit..
20/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!