Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jöttetek össze már olyannal,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jöttetek össze már olyannal, akit ismertek egy ideje, de előtte nem voltak érzéseitek/csak barátok voltatok?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy pl osztálytársatokkal “csak” 11-12.ben pl, vagy csak úgy valaki, akit ismertetek, de egy ideig nem tetszett nektek, aztán hirtelen megtetszett vagy hasonló.

Azért kérdezem, mert van egy lány az egyetemről, akivel eddig barátok voltunk (első éves vagyok, gólyatáborban találkoztunk), szeptember óta ismerem. Eddig csak barátok voltunk, illetve így a gólyatáboros társasággal találkoztunk gyakrabban, de sosem érezetem semmit. Jófej, csinos lány, egyre jobban érzem azt, higy el tudnám képzelni, mint barátnőm.

Voltak már “kis” dolgok köztünk, amikor iszunk, akkor sokszor hozzámbújik, kísértem már haza részegen és akkor megfogta a kezem, aludtam is már nála buli után, mert messze lakom és felkínálta, hogy menjek vele haza.

Viszont józanul alig beszélünk, józanul is elvagyunk, de akkor tényleg csak mint barátok. Részegen jönnek elő az ilyen dolgok..

Hogyan nyissak felé? Lányok, akikkel eddig ismerkedtem, mindig az elején tisztáztuk, hogy kapcsolat/is erkedés a cél, nem haverkodás. Így könnyebb volt. Viszont barátságból barátnő az nehéz.

Próbáltam már kettesben elhívni, írtam neki, hogy van-e kedve találkozni és akkor annyit kérdezett, hogy jön-e még valaki. Aztán kénytelen voltam haverokat is hívni.

Viszont találkoztunk is már kettesben, illetve eljött már hozzám is szilveszterezni (másik városban lakunk, viszont egy városba járunk ugye egyetemre)..

Tanácstalan vagyok picit..

20/f

2022. jan. 7. 09:35
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt már olyan, hogy korábbi ismeretségből egy idő után hirtelen észrevettem, hogy el tudnék képzelni kettőnk között, szerintem semmi nincs abban. Viszont feltétlenül bizonyosodj meg valahogy arról, hogy a lány is benne lenne-e, mert bár kifejezetten nem rossz jelek amiket leírtál, de nincs kizárva, hogy csak az alkohol hozza ki.
2022. jan. 7. 18:09
 2/5 A kérdező kommentje:
Nehez eldonteni. Van egy sanda gyanum, miszerint (amiert o szamomra kiismerhetetlen, ezert nagyon ovatosan kozelitek) o ezt annak fogja fel, hogy nem erdeklem. Csak van, hogy napokig nem ir vissza, egyszavas valaszokat ad, aztan eloben meg ilyeneket csinal. Illetve elhivtam talalkozni most szunet utan, es csak jovo heten er ra, pedig csak el akartunk mennu kavetni meg visszaadni valamijetX amit szunetben itthagyott nalam
2022. jan. 7. 18:36
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem még nem volt ilyen, szerencsére.
2022. jan. 8. 00:40
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen, és szerelem lett. Munkatárs volt, 40 éves voltam.
2022. jan. 8. 22:57
 5/5 A kérdező kommentje:
Utolsó, megkérdezhetem (akár priviben), hogy hogy sikerült? Hogyan kezdeményeztél?
2022. jan. 9. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!