Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért néznek ki melegesen a srácok?
Figyelt kérdés
Tök sok srác néz ki úgy mintha meleg lenne. Feszülős naci, érdekes haj, stb. Vagy ennyire sok meleg lenne a tinik közt? Félre ne értsétek. Nem zavar. Csak az a rossz benne, hogy nem tudom eldönteni, hogy csak annak néznek ki vagy azok is? Nekem bejönnek mert bi vagyok, de nem értem akkor se miért tűnik sok heteró is annak?2021. dec. 30. 13:10
1/3 anonim válasza:
Hát aki melegnek néz ki az általában az is :) Én szoktam tini srácokkal szexelni. Ez a tapasztalat. Ritkán tévedek. Volt már nagyon b-zis hangú és mozgású srác akinek barátnője volt de szerintem csak idő kérdése és belátja, hogy nem megy ez neki. Amúgy a mai fiatalok közt ez nem okoz gondot. Sokkal elfogadóbbak főleg Budapesten. Kivéve ha idegesítő a meleg társuk, de ha normális azt teljesen elfogadják. Ezt mondom úgy, hogy mondom sok tinit ismerek mert valamiért bejövök nekik :)
2/3 anonim válasza:
Mit jelent az, hogy érdekes haj? :D
3/3 anonim válasza:
Egy részük tényleg az, vannak köztük biszexuálisok is, illetve vannak azok, akik így nagyon "menőnek" gondolják magukat. Lányként mondom, hogy számomra egyik sem túl jó alternatíva.:/
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!