Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lányt ez mennyire zavarna?
Figyelt kérdés
Egy 16 éves fiú vagyok, és van 3 nővérem. Én vagyok a legkisebb tesó. Fiú létemre viszont vannak lányosabb szokásaim. (Amiket nyilván tőlük vettem át) Például nagyon szeretek takarítani, meg olvasni, meg nagyon figyelek a bőröm ápolására, meg pár lányos dolog. Heteró vagyok, meg nagyjából fiúként is viselkedem, csak néha vannak ilyen lányosabb dolgaim is.
Jelenleg nincs barátnőm, ezért elsősorban a lányok véleménye érdekelne. Titeket mennyire zavarna az ilyen? Ha van barátotok, ő is csinál néha lányos dolgokat? Vagy ez visszataszító? Ha igen, mennyire?
2021. dec. 21. 00:51
11/12 anonim válasza:
Egyáltalán nem visszataszító, amiket felsoroltál azokkal semmi probléma sincs, az csak plusz pont, ha segítesz takarítani, művelt vagy és higiénikus.
12/12 anonim válasza:
Látod kérdező!
Fröcsöghetnek neked a férfiak, hogy a takarítás női munka, a bőrápolás b#zis, de a nők egy jó nagy részének igenis bejön ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!