Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy lányt ez mennyire zavarna?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy lányt ez mennyire zavarna?

Figyelt kérdés

Egy 16 éves fiú vagyok, és van 3 nővérem. Én vagyok a legkisebb tesó. Fiú létemre viszont vannak lányosabb szokásaim. (Amiket nyilván tőlük vettem át) Például nagyon szeretek takarítani, meg olvasni, meg nagyon figyelek a bőröm ápolására, meg pár lányos dolog. Heteró vagyok, meg nagyjából fiúként is viselkedem, csak néha vannak ilyen lányosabb dolgaim is.

Jelenleg nincs barátnőm, ezért elsősorban a lányok véleménye érdekelne. Titeket mennyire zavarna az ilyen? Ha van barátotok, ő is csinál néha lányos dolgokat? Vagy ez visszataszító? Ha igen, mennyire?

2021. dec. 21. 00:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
95%
Egyáltalán nem visszataszító, sőt aranyat ér az ilyen férfi. Én ugyan nem vagyok a korosztályod, de örülnék olyannak, aki kiveszi a részét a házimunkából és nem várja el, hogy csak a nő csinálja. Több így gondolkodó fiú/ férfi kellene. Persze a hímsovik ezt lepontozzák meg kigúnyolják az ilyen férfiakat, de azok le vannak f.sva, ha nem vesznek vissza akkor egy épeszű nőnek sem kellenek. Szóval szerintem becsülendő ez inkább és nem szégyen. 29N
2021. dec. 21. 01:05
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem több ilyen fiúra/férfire lenne szükség mint te! Nálam külön plusz pont, hogy ápolod a bőröd! Ritka sajnos, mert b*zis dolognak tartják, pedig nem az, ezt csak legjavában a férfiak hiszik annak.

29/n

2021. dec. 21. 06:19
 3/12 anonim ***** válasza:
95%
Tudod, hogy a takarítás nem lányos szokás? Minden önmagára igényes ember szokása. Ugyanígy a bőrápolás és az olvasás is. Szóval nincs veled gond, ez nem fogja a lányokat zavarni, sőt. ;)
2021. dec. 21. 07:31
 4/12 anonim ***** válasza:
91%
Engem nem zavarna, sőt, örülnék neki. Feltéve, hogy nem viszed túlzásba.
2021. dec. 21. 07:43
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sem lányos szokások ezek. 21L
2021. dec. 21. 08:20
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Ezek mitől is lányos szokások? Az hogy takarítasz, nekem azt jelenti, hogy nem vagy igénytelen a környezetedre, az hogy ápolod magad, azt jelenti, hogy nem vagy igénytelen magadra. És az, hogy az olvasás miért lenne a lányok szokása, már végképp nem értem. Miért, a fiúk nem tudnak olvasni? :D
2021. dec. 21. 08:35
 7/12 A kérdező kommentje:

Csak példákat mondtam, de még van pár olyan, amit a fiúk többsége nem szokott csinálni, hanem többségben lányokra jellemzőbb. Tehát általánosságban mennyire zavaró az, ha egy fiú valamilyen szinten lányos dolgokat csinál? (Például hajfestés, amit már inkább a lányok szoktak, vagy például néha vannak lányos mozdulataim is)

Tudom, visszaolvasva elég rosszul fogalmaztam meg, de itt nem csak az igényességről van szó.

2021. dec. 21. 10:17
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Ezek nem lányos dolgok, ezeket a normális emberek művelik 😃

A hajfestés se gáz, miért lenne?

Én nagyon szeretem ha egy férfi inkább ilyen nem az a korlátolt, begyoposodott frocsogo idióta.

2021. dec. 21. 10:19
 9/12 anonim válasza:
100%
nem gáz egyáltalán
2021. dec. 21. 10:28
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ezek kifejezetten pozitívumok lennének. Barátpmnak is 2 nővére van és ügyesen süt, főz, mindig ápolt, szép a bőre, szereti az irodalmat és a színházat. Nálam ez inkább plisz pont, mert fontos hogy egy srác igényes legyen.
2021. dec. 21. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!