Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, fura lenne, ha egy lány rá lenne kattanva a fenekekre?
Figyelt kérdés
Fiúknak belefér, hogy egy lány a fenekükkel foglalkozzon? Bármi ami fenékkel kapcsolatos.2021. dec. 20. 09:11
1/10 Lazy Lover válasza:
Igen bele szeretem ha simogatják markolásszák a fenekem
2/10 anonim válasza:
Elég sok lány csinálja ezt. Nekem kicsit furcsa, sosem értettem hogy mit esznek rajta annyira, de belefér ;)
3/10 A kérdező kommentje:
Simizés, masszázs, markolászás, szagolgatás, puszilgatás, nyalogatás ilyesmik. Plusz arcra ülés, ha a fiú is szeretné.
2021. dec. 20. 12:29
5/10 anonim válasza:
Szerintem semmi gond nincs ezzel.
6/10 anonim válasza:
Bejönne.Főleg ha tetszene neki hogy tangát hordok. :D
7/10 A kérdező kommentje:
6 férfi vagy női?
2021. dec. 22. 22:56
8/10 anonim válasza:
Mindkét fajtát szoktam ha ez a kérdésed.
9/10 A kérdező kommentje:
Nekem a női tetszik:)
2021. dec. 23. 22:58
10/10 anonim válasza:
Hát általában sokkal jobban is néznek ki. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!