Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mit jelent? Tetszem neki?
Szerintetek tetszem neki? Mert amikor beszélgetünk, akkor mindig közel hajol hozzám, mindig a szemembe néz. Amikor egy társaságban vagyunk akkor elég sűrűn pillantgat felém.
Múltkor a legjobb haverja is megkeresett, és róla is esett szó. És amikor a haverjával beszélgettem, akkor eléggé zavarba jöttem, és ő is hallotta a beszélgetést, és délután megkérdeztem tőle, hogy mi volt a haverjával, hogy ilyeneket kérdezett, és azt mondta, hogy ő sem tudja, de általában ilyen. És én erre mondtam neki, hogy jolvan, csak eléggé zavarba hozott, és erre ő azt mondta, hogy neki tetszett.
Volt olyan alkalom, amikor egy társaságban voltunk, és az egyik haverja odaszólt neki, hogy milyen jól néz ki az xy, és közben a reakciómat figyelte.
És hát múltkor egy másik haverja elszólta magát, így elég fura ez nekem.
Elég sokat szemezünk, és minig köszön, szóval nem tudom. A barátnőim szerint tetszem neki, de én nem vagyok ebben olyan biztos.
Ritkán kezdeményeznek a lányok, főleg ha népszerűbbek. A haverjának tetszett az a lány akiről beszélt, azért hozta fel. Azért nézte a reakciód szerintem, hogy ne értsd félre.
Az hogy szóba jön egy lány, még semmit nem jelent, a csajok is ugyanúgy kibeszélnek srácokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!