Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez mit jelent? Tetszem neki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mit jelent? Tetszem neki?

Figyelt kérdés

Szerintetek tetszem neki? Mert amikor beszélgetünk, akkor mindig közel hajol hozzám, mindig a szemembe néz. Amikor egy társaságban vagyunk akkor elég sűrűn pillantgat felém.

Múltkor a legjobb haverja is megkeresett, és róla is esett szó. És amikor a haverjával beszélgettem, akkor eléggé zavarba jöttem, és ő is hallotta a beszélgetést, és délután megkérdeztem tőle, hogy mi volt a haverjával, hogy ilyeneket kérdezett, és azt mondta, hogy ő sem tudja, de általában ilyen. És én erre mondtam neki, hogy jolvan, csak eléggé zavarba hozott, és erre ő azt mondta, hogy neki tetszett.

Volt olyan alkalom, amikor egy társaságban voltunk, és az egyik haverja odaszólt neki, hogy milyen jól néz ki az xy, és közben a reakciómat figyelte.

És hát múltkor egy másik haverja elszólta magát, így elég fura ez nekem.

Elég sokat szemezünk, és minig köszön, szóval nem tudom. A barátnőim szerint tetszem neki, de én nem vagyok ebben olyan biztos.

2021. dec. 18. 15:16
 1/10 anonim ***** válasza:
90%
Elég nagy eséllyel tetszel neki pedig.
2021. dec. 18. 18:18
 2/10 anonim ***** válasza:
94%
Azt lehagytam, hogy mi miatt nem vagy annyira biztos benne? Miket csinál még, ami bizonytalanná tesz?
2021. dec. 18. 18:18
 3/10 A kérdező kommentje:
Ezt én sem tudom megmondani, talán, hogy az miatt, hogy amit említettem is, hogy a haverja odaszólt arról a csajról, hogy milyen jól néz ki meg ilyenek és ott egy kicsit megilyedtem. Mert valóban szép, és ők elég jóban vannak, valószínű, hogy csak kiskori barátok, de hát nem tudom. Attól félek, hogy a csaj rámozdul.
2021. dec. 19. 00:03
 4/10 anonim ***** válasza:
95%

Ritkán kezdeményeznek a lányok, főleg ha népszerűbbek. A haverjának tetszett az a lány akiről beszélt, azért hozta fel. Azért nézte a reakciód szerintem, hogy ne értsd félre.

Az hogy szóba jön egy lány, még semmit nem jelent, a csajok is ugyanúgy kibeszélnek srácokat.

2021. dec. 19. 00:09
 5/10 anonim ***** válasza:
90%
Valószínüleg tetszel neki.:)
2021. dec. 19. 00:52
 6/10 anonim válasza:
100%
Szerintem is tetszel neki! Nagy esélyed van rá! DE fontos, hogy mosolyogj rá, amikor köszön, meg legyél vele kedves, mert az akár, bátoríthatja is, hogy tegyen nagyobb lépéseket. (Ezt csak akkor csináld, ha te is táplálsz iránta érzemeket!)
2022. jan. 5. 17:58
 7/10 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm! :)
2022. jan. 5. 18:29
 8/10 anonim ***** válasza:
Lett valami?
2022. jan. 20. 08:19
 9/10 anonim ***** válasza:
0%
egy kérdésem van. őszintén miről beszélsz? teljesen érthetetlen ahogy fogalmazol
2022. jan. 20. 08:38
 10/10 A kérdező kommentje:
Hát igazából ismerkedünk, de még csak nagyon az elején járunk, nem tudom, hogy mi lesz ebből. De már elkezdett felém többet nyitni aminek nagyon örülök.
2022. jan. 21. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!