Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tetszem neki?
16 éves lány vagyok.
A nyáron voltam egy táborban ahol volt egy fiú akit akkor ismertem meg és nagyon tetszik. Amikor először észrevett akkor nagyon sokáig nézett és mosolygott rám. Az egész tábor alatt sokat beszéltünk mert valahogy mindig ott volt ahol én és a barátnőim de főleg velem beszélt meg egy másik barátnőmmel. Sokszor "szivatott" engem pl mindig megijesztett a hátam mögül és becézgetett pedig rajtam kívül senki mást. Amikor a tábornak vége lett én nagyon szomorú voltam de tudtam hogy amikor elkezdodik a suli akkor egy busszal fogunk járni és még a táborban megkérdezte tőlünk majd külön tőlem is hogy mi is azzal a busszal megyünk e majd.
Aztán elkezdodott a suli és elkezdtunk ugye buszozni szóval szinte minden reggel látom. Mimfig ha elmegyek mellette néz (és volt olyan is hogy abba hagyta amit mondott annyira nézett). Amikor leszallunk akkor is egy buszmegállóba megyünk csak ugye külön társasággal és volt hogy sétálas közben hátrafordult és akkor pont engemem nézetr és nemrudom hogy direkt nézett rám vagy véletlen de elmosolyodott , meg volt hogy állt a barátaival és akkor is hátrafordult és amikor rá néztem vissza nézett a barataira. Egyszer sétáltunk az az úton ő meg már a túloldalon volt a barátaival és háttal állt és amikor mentünk át akkor az egyik barátja mondott neki valamit aztán hátrafordult ő is meg még 1 barátja meg aki szembe állt ő is engem nézett de ez csak pár másodperc volt. És nyilván nem akarom bemagyarzani magamnak csak nem értem. Köszönni például soha nem köszön pedig ott megy el melletem.
Ő tipikus olyan fiú aki nem fél ismerkedni a lányokkal szóval ha tetszenek neki akkor biztos próbálna közeledni. Ja és azt kihagytam hogy kB suli előtt pár nappal bejeleolt Facebook meg instán is és a többi lány is az ismerőse aki a táborba volt de csak instán, Facebookon csak engem jelölt be(és a tesója is aki szintén ott volt a táborba de ő már 18 éves körül van)
Szóval nemtudom elég fura, szerintetek tetszem neki?
Mindig minden lány tetszik a fiúknak.
Kivéve a nagyon kövérek.
Az viszont nettó bunkóság a részéről, hogy egy nyári tábor után pár héttel már nem is köszön.
Nagyon helyesen teszed. Aki a barátod akar lenni, merjen neked előre köszönni.
Légy türelmes, lesz még kérőd számtalan.
Azt válaszd, amelyik köszön..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!