Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet hogy tetszem neki? Szerintetek mit kéne csinálnom?
Figyelt kérdés
Van két srác akikkel 9. óta jóban vagyok. (Mivel fizika tagozatra járok, ezért sokkal több a fiú mint a lány, ezért van sok srác haverom.) Most 11.-esek vagyunk. Az egyik fiú akivel jóban vagyok nemrég volt külföldön és hozott nekem ajándékokat, azt mondta szuvenír. Drágább dolgoknak tűnt, ráadásul teljesen eltalálta az ízlésemet is. Ma moziba is elhívott, és mivel haverok vagyunk azt mondtam szívesen elmegyek vele.
Viszont nem tudom hogy szeretne-e tőlem valamit. Nekem ő nem jön be, de ettől függetlenül kedvelem, de nem akarom hitegetni sem. Miért kaphattam ajándékot? Lemondjam a mozit? Ha igen hogyan? Vagy ő is csak barátkozni szeretne?
2021. nov. 8. 16:34
1/5 anonim válasza:
Tuti nem csak. Most már ne mondd le, de tedd egyértelművé, hogy nem lesz semmi.
2/5 A kérdező kommentje:
De nincs semmi más jel. Nem nagyon szokott bámulni, meg ölelgetni. Nem szeretnék járni vele, de a barátságot sem akarom elrontani
2021. nov. 8. 16:46
3/5 Thispain válasza:
Várd ki a végét, és attól függően cselekedj.
4/5 anonim válasza:
Ne mondd le a mozit, de ha olyan helyzet alakulna ki, akkor kedvesen közöld vele, hogy te nem így gondoltad.
5/5 anonim válasza:
Várd meg, hogy tesz-e lépéseket, amik akár arra utalnak, hogy bejössz neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!