Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lany aki nagyon tetszik csak hat az a baj hogy az osztalytarsam es en ram meg nem is nagyon figyel az a baj hogy ha rairnek siman kiderulne az egesz suli rajtam rohogne meg a varosba is sokan mivel sokan ismerik mit csinaljak h megkedveljen?
Ha elkezd valami alalkulni köztetek, akkor arról úgyis tudni fog mindenki, a csalódással pedig mindig érdemes számolni. Ne félj attól, hogy kinevetnek, vagy kibeszélnek. Kik ők, hogy megítéljenek téged? Legyen önbecsülésed, légy magabiztos.
A lány ügyében pedig azt ajánlom, hogy légy figyelmes, udvarias, de ne lógj rajta. Próbálj meg olyan rendezvényekre, közösségekbe járni, ahova ő is. Beszélgess vele, hívd meg egy italra, csak magabiztosan. Aztán ha nem jön össze, az se gáz, mindig lesz másik, de egy tapasztalattal gazdagabb leszel. Hajrá tesó!
Remélem még nem késtem el, de én a helyedben írnék neki, csak úgy, hogy megismerjétek jobban egymást, nem kell neki egyből arra gondolnia, hogy többet akarsz, az majd jön később.A beszélgetéseitekből meg kiderül, hogy van e témátok, a személyisége is tetszik e (nem tudom mennyire ismered jobban) , meglátod hogy fog viszonyulni hozzád, és utána meg minden kialakul, így nem fog elterjedni egyből, hogy tetszik neked és arra is rá fogsz jönni, hogy van e esélyed a lánynál
Remélem tudtam segíteni és szurkolok nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!