Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy lány kezdeményezhet?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy lány kezdeményezhet?

Figyelt kérdés

Ha van egy fiú akit nagyon kedvelek és ő is nagyon közvetlen hozzám, viszont még nem nagyon történt semmi konkrét.

Kb annyi az egész, hogy nagyon jól elbeszélgetünk és elég sok mindent megosztunk egymással, viszont nem nagyon utlat még semmire, vagyis csak egy kicsit egy két beszélgetés során.

Mit gondoltok, hogy nekem kellene kezdeményeznem, és ha igen akkor hogyan?

Válaszokat előre is köszönöm.

2021. dec. 16. 18:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
75%
Tudtad, hogy valójában még régen is a lányok voltak azok, akik megtették az első lépést? Például ha tetszett nekik egy fiú, akkor elejtettek valamit miközben elhaladtak előttük, hogy aztán a fiú felvegye nekik és megszólítsa őket. Valójában mindig a lányoké volt az első lépés, csak ezt úgy oldották meg, hogy úgy tűnt mintha a fiúk léptek volna először. Legyen egy kis kreativitásod, eszelj ki valami olyan kezdeményezést, ami miatt a srác is lép anélkül, hogy tudná, hogy te már kezdeményeztél felé. Nem tudom, hogy ez mennyire sikerült érthetőre, de remélem átment amit mondani akartam:)
2021. dec. 19. 20:47
 12/13 A kérdező kommentje:
Igen értem, köszönöm szépen. <3
2021. dec. 20. 19:46
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Kezdeményezhet, nyugodtan!
2022. jan. 3. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!