Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Titeket zavarna ha egy lánynak akkor melle lenne mint neki?
Egy nőnek az összhatása számít, ebbe sok minden beletartozik. A mozgása, az, hogy mekkora az önbizalma, hogy mit gondol magáról mint nőről, a kedvessége, az, hogy érdekel-e, ami őt érdekli, az, hogy milyen ember, stb. A kinézetben is sok minden, a bőre szépsége, az arca, a haja, a válla, a hasa, a combja, a feneke, a keze, a mozgása.
Meg hát, hogy tud-e örömöt érezni, ha simogatják, mert pl. vannak hatalmas, de érzéketlen cicik is.
Szerintem ne ezen az egy adottságodon mérd magad, jó?! Biztos sok szép van rajtad is! Az Antwoordnek van a Baby's on fire száma, ott van vicces felirat a klip elején a lány pólóján és fenekén Who needs tits? With an ass lik this.
A fiúknak is változó, hogy mi tetszik. Én pl. az átlagnál a kisebb melleket is szeretem, . S persze ja, van akinél ez kizáró ok, az nem biztos hogy olyan érdekes fiú! Őket nem biztos, hogy sajnálnod kell!
De az Amorf ördögök hülye számában is megéneklik, hogy:
A duá - a diá, ha pici, ha nagy
Nincsen a világon szebb, mint a cici!
A duá - a diá, a pici - a nagy
Izzik a levegő, resetel az agy.
Egészként és emberként tekints magadra: van sok értéked, és neked sem tökéletes mindened, mint ahogy senkinek sem.
Sok mindenben tudsz fejlődni: pl. felejtsd el a megjelenésedet kicsit; tűzz ki célokat magad elé, és haladj feléjük. Ettől egy érdekes, értékes ember leszel, akinek na bumm, nincs nagy melle! Ne rágódj ezen, felejtsd el!
Szép vagy, jó vagy, hajrá!
Csókoltatlak!
49f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!