Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Titeket zavarna ha egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Titeket zavarna ha egy lánynak akkor melle lenne mint neki?

Figyelt kérdés

[link]

A lány 19 éves, én is közeledek afelé, engem pedig nagyon nagyon zavar

2021. dec. 11. 02:44
A kérdező szavazást indított:
Nem zavarna
Zavarna
41 szavazat
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Ez konkrétan semmi, de egyébként nem zavar, nálam a mellméret nem fontos, ez most olyan, hogy szőke vagy barna, kis mellű nagy mellű, nem ezen múlik.

Biztos van aki fennakad rajta, de nekem vannak sokkal fontosabb dolgok is ennél, ha azok megvannak, akkor pont nem érdekel.

2021. dec. 11. 02:47
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Hát igen, nem vagyok nagy mellfanatikus, de ez a legtöbb fiúnál olyan, mint a lányoknál a magasság, elvarjak hogy a fiú magasabb legyen.

A fiúk pedig elvárják, hogy a lánynak nagyobb legyen a melle, mint neki.

Persze mindkét oldalról akadnak kivételek.

2021. dec. 11. 03:08
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha a külsőt nézem, akkor nekem mindenképpen az arc a legfontosabb, utána meg az alakja, stilusa.

szoval nem baj ha kicsi a melle.

Ez inkabb pasi fuggo.

Van akinel nagy melltol all fel, vagy a nagy segg, stb.

2021. dec. 11. 03:46
 4/13 anonim ***** válasza:
86%
Engem nem zavarna egyáltalán, valahogy engem nem hoz lázba a nagymell, meg úgy maga a női mell létezése se nagyon, akkor inkább legyen kisebb, szerintem egyrészt esztétikusabb látvány is, másrészt a nő számára is praktikusabb.
2021. dec. 11. 04:55
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Az arc a legfontosabb a segg es mell csak kiegeszites , zavarna e? Nyilvan jobb lenne ha lenne de ha az arca szep akkor eltudnek tekinteni ettol hogy nincs szinte semmi melle
2021. dec. 11. 05:20
 6/13 anonim ***** válasza:
77%
Nekem az ilyen mellű és ilyen alkatú lányok az ideáljaim. 😊
2021. dec. 11. 07:03
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem zavar, tapasztalat. 2 hasonló barátnőm volt. Az egyik ráadásul egy hatalmas mellű lány után és akkor se volt hiány érzetem.
2021. dec. 11. 07:11
 8/13 anonim válasza:
50%
Hogy ekkora lenne? Konkrétan nincs neki.
2021. dec. 11. 07:36
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2021. dec. 11. 08:09
 10/13 anonim ***** válasza:
80%

Én nem tudom.

De én speciel rohadtul nem mell/fenék alapján mondom meg valakiről, hogy jó nő-e.

Ha szép az arca, és megvan egy stílusa, akkor lehet akármilyen a teste, nem fog érdekelni!

2021. dec. 11. 09:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!