Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Titeket zavarna ha egy lánynak akkor melle lenne mint neki?
Ez konkrétan semmi, de egyébként nem zavar, nálam a mellméret nem fontos, ez most olyan, hogy szőke vagy barna, kis mellű nagy mellű, nem ezen múlik.
Biztos van aki fennakad rajta, de nekem vannak sokkal fontosabb dolgok is ennél, ha azok megvannak, akkor pont nem érdekel.
Hát igen, nem vagyok nagy mellfanatikus, de ez a legtöbb fiúnál olyan, mint a lányoknál a magasság, elvarjak hogy a fiú magasabb legyen.
A fiúk pedig elvárják, hogy a lánynak nagyobb legyen a melle, mint neki.
Persze mindkét oldalról akadnak kivételek.
Hát ha a külsőt nézem, akkor nekem mindenképpen az arc a legfontosabb, utána meg az alakja, stilusa.
szoval nem baj ha kicsi a melle.
Ez inkabb pasi fuggo.
Van akinel nagy melltol all fel, vagy a nagy segg, stb.
Én nem tudom.
De én speciel rohadtul nem mell/fenék alapján mondom meg valakiről, hogy jó nő-e.
Ha szép az arca, és megvan egy stílusa, akkor lehet akármilyen a teste, nem fog érdekelni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!