Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz barátnő vagyok, ha nem akarom, hogy a barátom füvezzen?
Figyelt kérdés
Sosem próbáltam még, ráadásul tudom, hogy a barátom elég könnyen rászokik dolgokra. Mit gondoltok?2021. dec. 6. 15:27
1/10 anonim válasza:
Rossz barátod van, ha füvezni akar, azt.
2/10 anonim válasza:
Miért lennél ettől rossz? Ha valami itt rossz az a füvezés, te csak a legjobbat akarod a barátodnak
3/10 anonim válasza:
Nem vagy rossz ettől. Én egész konkrétan szakítanék, ha a barátom füvezne.
5/10 anonim válasza:
Ez gáz. Nem vagy rossz barátnő, ő a f@sz
6/10 anonim válasza:
Szerintem jogos a felvetésed . Igazából büdös káros undorító az íze ... Meg a legtöbben csak pózerségből csinálják
7/10 anonim válasza:
Emberek most őszintén. Tudjátok egyáltalán milyen hatása van a fűnek? Nem véletlen van legalizálva hollandiában olaszországban és egyre több európai nemzetnél. Több jótékony hatásai is vannak. Sok szempontból az alkohol és a cdokoládék is egészségtelenebbek a fűnél. Ha nem viszi túlzásban mer a kulcsszó a mérték akkor nincs vele baj.
Ha keményebb drogot használ akkor baj van.
8/10 anonim válasza:
Emiatt nem vagy rossz barátnő.:)
#7 A legnagyobb drogosok is a fűvel kezdik. Kis százalékuk áll meg itt, és tartja be a mértékletességet. Többek között ezért nem nézném (én sem) jó szemmel, ha a párom ezt csinálná.
9/10 LakatosAnonymus válasza:
Egyikőtök sem rossz. Maximum felelőtlen, de nem tudjuk a háttértörténetet. :)
10/10 anonim válasza:
Nem vagy az, a helyedben én is ezt tenném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!