Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi sülhet ki ebből?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi sülhet ki ebből?

Figyelt kérdés

Egyetemen kialakult egy kisebb baráti közösségünk és közte van is egy lány, aki tetszik. Pontosabban nem tudom eldönteni, hogy tetszik-e vagy sem, mivel elégge “prolis”. Nagyon jó tanuló, értelmes, okos lány, viszont van egy proli része is, rengeteget cigizik (mondjuk én is dohányzom, szóval nem havar), de inkább az, hogy sokszor kuka részegre issza magát, akkor is amikor a többiek csak lightosan iszogatnak. Lány létére sörözik, néha böfög is egyet aztán jót röhög rajta. Meg sok hasonló, nem egészen nőies dolgot csinál.

Kinézetre is olyan -nem tudom-, a régi instafotóihoz képest meghízott és van kint bikinis képe, nem valami előnyösek. Simán szerintem azért hízott meg, mert sokat bulizik, sokat iszik és nem mozog már sokat. Pedig enni egészségesen eszik, szamolja a kalóriáit, komolyan veszi, de nem igazán működik.

Viszont nagyon kedves és aranyos meg tök jól elvagyok vele. De lehet inkább csak barátilag. Én bennem is kicsit megvan ez a prolis hajlam, ezért nem panaszkodhatom sokat, de szerintem lányoknál ez más egy kicsit.

A másik fura dolog, hogy ebből a társaságból van egy másik srác, aki nagyon jó arc viszont amióta tudja, hogy szoktam beszélgetni (messengeren pl) vele meg találkozunk hébe hóba azóta valahogy kiemeli nekem állandóan, ha vele beszél vagy ilyesmi. Rámír pl, hogy “na beszéltem az xy-nal (most legyen a lány neve xy), megyünk este inni, ha gondolod gyertek ti is”, meg, “multkor amikor együtt mentünk nem tudom hova, láttunk egy érdekes alakot, meg ilyenek”.

Mintha egyszerűen csak utalni akar arra, hogy ő szokott vele találkozni és kb okot keres arra, hogy ezt nekem tudtomra adja.

kb 1 hónapja még azt is mondtam volna, hogy szeretem a lányt, aztán most így az utóbbi 1-2 hétben ilyen semleges lett, nem találkoztunk sokat, engem kicsit így elriasztott ez a prolis viselkedés (nem nőies egyszerűen), viszont most amikor megtudtam kb 3-4 napja ezt az egész dolgot a másik sráccal (hogy ők beszélnek külön, meg stb), azóta féltékenységet érzek meg ilyen enyhe utálatot a srác fele. (Olyan fajta utálat, amikor féltékeny vagy valakire és tudat alatt elküldenéd a ha*álfa**ára).

Szerintetek itt mi történik, vagy mit kellene csinálni? Nem tudom, mi legyen.

A lányt kedvelem amúgy, mert mondom van ez a normálisabb oldala, de vhogy nem tudom elképzelni, hogy a barátnőm legyen. Pontosabban, de, eltudom, csak szerintem hamar kiábrándulék belőle.

Ez a leírás alapjan szerintetek mi legyen?

2021. dec. 4. 22:59
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy bonyolult helyzet. Szerintem tisztázd magadban az érzéseidet, és hozz döntést. Vagy menj rá a lányra, vagy ne.

Amúgy a másik srácnak te is nyugodtan mondd meg, hogy "annyira jót beszélgettünk, mint még soha", vagy vmi hasonlót. Ha rámész a csajra, ne hagyd magad.

Sok sikert.:)

2021. dec. 4. 23:47
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát bulizós csajjal soha nem valami jó dolog kezdeni...én legalább 20 nőt buliban ismertem meg ebből kb 2 volt valamire jó, ha érted mire gondolok.

Ezt nem azért mondom mert egy álszent pöcs vagyok...én sem vetem meg a piát sőt néha a drogokat sem. De nem a legjobb döntés ilyen emberekkel foglalkozni, okés pl barátilag tökéletes, talán kapcsolat is lehet belőle persze.

Csak azért gondold meg kinek dobod oda magad, mert én sokszor szívtam ilyen csajok miatt.

2021. dec. 5. 00:24
 3/7 anonim válasza:
60%
Ha ilyen véleményed van róla felejtsd el! A zavar nálad van. Pl olvasd csak vissza miket hordtál össze. Kijelentesz valamit aztán mégse. Semmi baj nincs azzal ha valaki szereti a sört. A böfögés meg na ne viccelj" 😂 Szerintem tuti pukizik is! A többit le se írom inkább. 😂
2021. dec. 5. 07:56
 4/7 A kérdező kommentje:

Első, igazad van, de hagyok az egésznek időt. Sajnos amikor megismertem, lehet akkor kellett volna már tisztázni a dolgokat, mert így szetintem csak barátság lesz az egészből. Eleinte sokat találkoztunk kettesben, aludtam is nála (nem szex, csak hazakísértem és mondta, hogy maradjak), stb.

Aztán egy darabig nem találkoztunk, mindkettőnknek tanulni kellett meg ilyenek, jöttek a vizsgák, aztán kezdett elhalni a dolog. Szerintem mivel nem “mentem rá”, amíg a vizsgák meg a sok tanulnivaló volt, elkönyvelte magának, hogy nem akarok semmit és ezért kezdett másfele is nézelődni. Mindegy, majd kiderül.

2021. dec. 5. 11:42
 5/7 A kérdező kommentje:
Második, szerencsére nem olyan fajta bulizós, aki fűvel fával kavar, szexel buliban, elvan, szeret inni, kb ennyi az egész. Jól érzi magát.
2021. dec. 5. 11:43
 6/7 anonim ***** válasza:
47%
Jobban jár a csaj ha békén hagyod
2021. dec. 5. 20:57
 7/7 anonim ***** válasza:
47%

“sokszor kuka részegre issza magát, ”

Ez meg csak rosszabb lesz.

Mit akarsz kezdeni egy már most iszákos nővel?!

Elhánynám magam.

Nem ér meg annyi karaktert, mint amennyit leütöttél a témában.

2021. dec. 8. 05:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!