Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez túlságosan nyomulás lenne?
Figyelt kérdés
Tehát van a suliban egy lány aki tetszik, és valószînűleg én is neki. Voltunk már ilyen lightos randin, meg többször találkozunk, meg ölelés meg ilyenek voltak. És, hogy az nagyon nyumulás lenne, hogxha meglátom a szünetben odamegyek hozzá és megölelem (és ezután beszélgetés,meg ilyesmi gondlom) Szóval, tudom nagyon bugyuta kérdés, de még nem volt barátnőm(pedig már középsuliban 2.os vagyok), és nem akarom elrontani, mert nagyon szép lenne, ha minden jól menne.
Előre köszönöm a válaszokat.
2021. nov. 27. 14:47
2/4 anonim válasza:
Ha tényleg ő is kedvel, akkor kifejezetten örülni fog neki.
3/4 anonim válasza:
Eddig is volt ölelés, szóval szerintem semmi fura nem lenne benne.:)
4/4 anonim válasza:
Szerintem sem lennefura, hajrá, én drukkolok nektek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!