Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátnőm rámászik a barátomra?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm rámászik a barátomra?

Figyelt kérdés
A barátommal két hónapja járunk, és az egyik barátnőm folyamatosan nyomul rá... Ez nekem és a fiúnak is kellemetlen. Mit lehetne tenni, hogy abba hagyja? (mikor mondom, hogy mostmár áljon le, csak tagad mindent)

2018. júl. 31. 09:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Neked semmit. A fiú lépjen.
2018. júl. 31. 09:59
 2/11 anonim ***** válasza:
93%

Ezt nem nevezném barátnőnek.

Én a helyedbe jól mehmondanám neki, hogy takarodjon el vagy nem lesz jó vége. De ha a fiú csinálná ezt akkor neki jár a csillagos ötös.

De sajnos nem fogja szóval rajtad a sor.

2018. júl. 31. 10:29
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Mondja neki a barátod, hogy állítsa le magát, mert kellemetlen, ciki. Főleg, hogy a barátnőd.
2018. júl. 31. 10:51
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nem tudom, mi lelte mostanában, eléggé könnyűvérűvé vált, már azt is akarta, hogy hozzam össze a barátom bátyjával...
2018. júl. 31. 10:57
 5/11 anonim ***** válasza:
Akkor hozd össze, talán akkor lenyugszik.
2018. júl. 31. 10:59
 6/11 A kérdező kommentje:
A barátom bátyja 18 éves lesz, és nem érdeklik „csúnya kislányok”. Szó szerint ezt mondta nekem.
2018. júl. 31. 11:08
 7/11 anonim ***** válasza:

Na, ha csúnya, akkor talán biztonságban vagy. :)

De én a helyedben nem szerveznék közös progamot, ahol találkozhatnak, és akkor talán megszűnik a probléma.

2018. júl. 31. 11:12
 8/11 A kérdező kommentje:
Nem is igazán szervezünk, de ha én tőlem egy barátnóm megkérdezi, hogy mit csinálok, akkor elmondom neki, hogy pl. ma Pistivel megyek moziba(nem így hívják, csak úgy írtam). Ők meg mit sem sejtve elmondják annak a lánynak, ha megkérdezi tőlük, hogy nem tudják-e, hogy hol vagyok... De már emiatt beszéltem a barátnőimmel, úgyhogy remélhetőleg előbb-utóbb megszűnik a probléma
2018. júl. 31. 11:19
 9/11 anonim ***** válasza:

Jól pofánvágnám.

Amúgy tudnám hogy nem lenne esélye ellene:)

2018. júl. 31. 11:40
 10/11 anonim ***** válasza:
*ellenem
2018. júl. 31. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!