Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel írjak rá ?

Figyelt kérdés

Van a sulimban egy lány, aki leírhatatlanul tetszik. Nyakam merném tenni rá hogy, én is szimpatikus vagyok a számára.

De viszont szinte lehetetlen egyedül találni. Már a fejemben összeállt hogy mivel menjek oda hozzá, csak ugye jóformán sosincs egyedül. Már lassan 2 hete várok a beszéddel. Illetve ha a barátnőjével van akkor mivel tudnék oda menni hozzá ?

Most arra gondoltam hogy ráírok, csak nem tudom hogy mivel, mert amit személyes beszélgetéshez kitaláltam az nem illene online beszélgetésbe.

Ismerősöm akivel megtudom az ilyen dolgokat beszélni, ő is azt javasolja hogy keressem meg online, bár én jobban preferálnám személyesen. Illetve először jelöljem ismerősnek és ha kapok választ akkor írjak neki, vagy akár mehet mind2 egyszerre ? (Még nem beszéltem a lánnyal, a nevét is csak kisebb kutató munka után tudtam meg)

Mi lenne a legjobb megoldás, online megkeresni vagy személyesen, akár akkor ha barátnője társaságában van ?

A lány 9-es, én 11.

2021. dec. 3. 22:53
 1/4 anonim ***** válasza:
10%

Először is, szakadjatok már le a tetves netről... ott van előtted és írni akarsz neki, meg jelölgetni, mint egy burokban élő 12 éves?

Másodszor, odamész és félrehívod, hogy szeretnél vele beszélni, négyszemközt. Csá.

Harmadszor, az arcodból szerintem vegyél vissza, ezek szerint 10 a max. és te annál is jobb vagy. Hát, nem hinném, aki eleve így felpontozza magát, az máris egy butácska és korlátolt jellemre vall. Nem bántás, csak vélemény.

2021. dec. 3. 23:12
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mindenképp személyesen. Légy bátor és menj oda hozzá, hogy szeretnél kicsit beszélni vele. A legrosszabb, ami történhet, hogy elutasít, de ha tényleg szimpatizál veled, akkor ezzel biztos nyert ügyed van.
2021. dec. 3. 23:15
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Barátnők társaságában nem egy ideális alkalom megkeresni. Sőt, az iskolában ismerkedés sem kifizetődő általában. A legjobb talán az lenne, ha suli után mennél oda hozzá. Egyrészt szabadabb lesz, nem lesz időkorlát, mint pl. egy szünetben és talán a barátnők sem lesznek ott. Online abban az esetben érdemes megkeresni, ha egyszerűen sehogy sem nyílik alkalom az élőben folytatott kommunikációra.
2021. dec. 3. 23:40
 4/4 A kérdező kommentje:

1-es, én az osztályra gondoltam, életemben nem gondoltam hogy valaki képes lesz összekeverni ezt ...

2-es Köszönöm :)

Illetve 3-as, arra is gondoltam csak ugye akkor is társaságban megy haza, illetve nagyon gáz a vonat közelekedés, ha megpróbálnám suli után, egy esetleges negatív reakció után 2,5 órát kellene eltöltenem a városban :/

2021. dec. 4. 07:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!