Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Adni szeretnék egy lánynak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adni szeretnék egy lánynak egy kis apróságot, mit mondjak neki?

Figyelt kérdés
Szeretnék adni egy lányak például egy csokit, vagy bármilyen apróságot viszont nem tudom hogy mit mondjak mellé.
2021. nov. 30. 19:22
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Milyen alkalomból, attól függ.
2021. nov. 30. 19:49
 2/5 A kérdező kommentje:
Igazából csak úgy, hogy tudassam vele hogy nagyon bejön... :)
2021. nov. 30. 19:55
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Á, az nem megy, inkább hívd el valahova és ott hívd meg valamire.
2021. nov. 30. 20:01
 4/5 A kérdező kommentje:
Írtam privit, itt kicsit részletesebben leírom a helyzetet :)
2021. nov. 30. 20:16
 5/5 anonim ***** válasza:

Egyetértek az előttem levő hozzászólóval, ha el hivod magaddal valahova (pl kávézó) és meg hivod egy italra, ott biztosan jobban fel tudtok oldódni, mintha csak adnal neki valamit. Illetve mennyire ismered a lányt? Mármint hogy mit szeret ilyesmi, mert például ha olyat veszel neki amit igazából nem is szeret, akkor az úgy meg kellemetlenebb. (Magamból kiindulva, soha nem ettem csokoládét és hozott nekem egy srác, nem voltam annyira elragadtatva, mármint kedves gesztus és értékeltem, de utálom a csokit).

21/L

2021. dec. 1. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!