Szombaton költözünk Németországba és a fiam szeretne valami apróságot adni az osztálytársainak emlékbe. Nincs valami ötletetek? :-)
Figyelt kérdés
2013. nov. 12. 08:17
1/7 anonim válasza:
Nehéz dolog, mert kérdés, hogy milyen idős a fiad (és az osztálytársak), másrészt, hogy mennyit tudsz-akarsz erre szánni, no meg hány darab is kellene belőlük?
Ha kisebbek a gyerekek, akkor (bár az árát nem ismerem), egy-egy kinder-tojás, és a benne levő meglepi játék marad emlékbe.
Ha nagyobbak, akkor egy-egy olcsóbb toll, vagy rotring-ceruza
2/7 anonim válasza:
Melyik városba mentek?Pár hónap múlva én is csatlakozom,mármint Németországba...ami a kérdést illeti,esetleg egy kis édesség,meg valami kézzelfogható apróság.Attól függ mennyi idős,egy kulcstartó,valami játék,szuvenir-szerü emléktárgyak...olyan 2-3százfortinos dolgok ezek,viszont megmaradnak :)
3/7 A kérdező kommentje:
Bocsánat, elfelejtettem írni :-). 12 èvesek. 28-an vannak az osztályban.
2013. nov. 12. 09:15
4/7 anonim válasza:
Szerintem ne tárgyi ajándékot vigyetek. Vegyetek vagy süssetek édes aprósüteményt, és vigyetek mellé néhány üveg üdítőt. Ezzel szépen el tud búcsúzni tőlük.
Hogyan oldjátok meg az évközbeni váltást?
5/7 anonim válasza:
EZ mégjobb ötlet.....csináljatok valami összejövetel szerűt "bulinak" beállítva,kis apróstüemények,üdítők..szendvicsek,mondjuk az iskolában,osztályteremben
6/7 A kérdező kommentje:
A süti jó ötlet. Köszönöm
2013. nov. 12. 09:32
7/7 anonim válasza:
Egy udvozlokartyara irnek par sort a fiam fenykepevel es melle egy finom sutemenyt,amit a fiammal kozosen sutnek es diszitenek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!