Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Srácok! Ez nektek szexi vagy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Ez nektek szexi vagy inkább visszataszító?

Figyelt kérdés
Szerintetek szexi az, ha nyáron egy csajszi rövid nadrágjából vagy szoknyájából kilátszik a popsija valamennyire?

2021. nov. 22. 19:53
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
81%
gáz
2021. nov. 23. 20:00
 22/26 anonim ***** válasza:
12%

Szexi, az incelek azért mondják ribisnek mert nem tetszik nekik hogy más is láthatja. (amúgy se merne kezdeményezni egyik se)

Ha jó picsád van és nem löttyedt akkor rakd ki nyugodtan.

2021. nov. 24. 02:33
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
#22 ezt már mondtad, nem kell ismételni, amúgy hülyeség. Van barátnőm, de ha ilyen ruhában ismertem meg volna, meg se szólítom. Nem azért, mert félek, hanem azért, mert olyan negatív benyomásom lesz róla, hogy inkább nem kezdeményezek. Legalábbis egy kooly kapcsolat céljából nem. Ha csak dugni akarnék egyet, akkor simán, de akkor az egy alkalmas lenne.
2021. nov. 24. 02:47
 24/26 anonim ***** válasza:
14%
Sz*r kifogás, dehogy mernél kezdeményezni. Amúgy meg azok a lányok se feltétlen ribik akik kihívóan öltöznek. Sőt, legalább úgy látszik hogy van önbizalmuk ami nem árt.
2021. nov. 24. 17:48
 25/26 anonim ***** válasza:
86%

23as egy normális érett férfi, neki van igaza. Ez látszik a szavazáson is.

24es foglalkozz nyugodtan az ilyen lányokkal meghagyjuk neked,de majd utána ha váltanak ne legyen hiszti :D okoskodó idiot...

2021. nov. 25. 11:53
 26/26 anonim ***** válasza:
100%

#25 köszi az elismerést. Szerintem a #24 inkább egy ri-bancos ruhával kompenzáló önbizalomhiányos lány, aki ezzel akarja magára hívni a figyelmet, és elhitetni magával, hogy a mindenféle értékei miatt figyelnek rá, és mivel többen felfigyelnek rá, pozitív megerősítésként éli ezt meg, csak hát ez illúzió.

Nem akarok neki bizonyítani, mint írtam kapcsolatban élek, és nem mellesleg boldog vagyok a párommal.

2021. nov. 25. 22:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!