Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom eldönteni hogy szeret vagy sem... Mit tegyek?
Másfél hete dumálunk folyamat (fiúról van szó)
Tegnap délután találkoztunk, nem akartam elsiettetni az egészet de megtörtént, ölébe ültem és kellett egy idő hogy eldöntsem magamba hogy megtegyem vagy sem,de megcsókoltam.. folytatni folytatta de találkozásunk végén megkérdezte hogy mit is érzek iránta pontosabban, elmondtam hogy ez az idő alatt eléggé megkedveltem és hogy bírom a búráját stbstb.. elmondta hogy nem akar megbántani de ő erre még nem áll készen,nem akar/akart párkapcsolatot és időt kért, vagyis a szavaiból így vettem ki, de tök kedvesen fogadta ezt az egészet, tegnapon kívűl hétvégenként találkozunk vagy délután vagy este 9-10 fele mikor haza ér az edzéséről,mindig megöleljük egymást tali végén,és idáig hála isten mindig volt valami téma ami vagy őt vagy engem vagy éppenséggel mindkettőnket érdekel/érdekelt..
Tudom jól hogy a tegnapi csók meglepte és engem is meglepett hogy folytatta,de nem akarom siettetni a választól mert azt se szeretném hogy a sietettetéstől vesszen el az "esély"
Talikon mindig piszkál(amit nem veszek magamra mert tudom hogy csak hülyéskedik)Nem zavarja ha a haját piszkálom,nem zavarja ha az ölébe ülök...
De szerintetek szeret és tényleg idő kell neki,(?) vagy ezt vegyem egy offolásnak?
"Nem zavarja ha a haját piszkálom,nem zavarja ha az ölébe ülök..."
Annyi biztos, hogy nem közömbös az irányodba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!