Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy barátom akkor is...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy barátom akkor is nyomul mindig ha megbeszéltük, hogy csak barátok leszünk, mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
Egyszer be próbálkozott nálam, hogy legyen több mint barátság, de én nem vagyok belé szerelmes így elutasítottam, de barátok maradtunk. De azóta is mindig utal rá, hogy ő többet érez és sokszor keresi az alkalmat hogy hozzám érjen mint pl ölelés, megfogja a kezem, mindig masszirozni akar és volt olyan is hogy le tapizott. Ilyenkor rá szólok de nem úgy látszik, hogy hosszú távon használna. Tanácsok?

2021. nov. 20. 21:35
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
47%
10.:Én írtam.
2021. nov. 20. 22:45
 12/17 A kérdező kommentje:
Igen azt a tökön rúgásra írtam, olyat nem fogok csinálni.
2021. nov. 20. 22:52
 13/17 A kérdező kommentje:
+ még a 7-esnek, azzal hogy hagyom magam szerintem csak úgy gondolná, hogy szabad és csak jobban csinálná
2021. nov. 20. 22:57
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Miert akarsz a baratja lenni? Mi fog benne? Meg fog benne valami? Akkor meg miert nem jossz ossze vele??
2021. nov. 20. 23:01
 15/17 A kérdező kommentje:
Mert nagyon régóta barátok vagyunk már. Vele mindent meg tudok beszélni és nagyon jól érzem magam vele mindig. De szerelmes nem vagyok belé, ezért nem is akarok vele összejönni.
2021. nov. 20. 23:04
 16/17 anonim ***** válasza:
87%
Már nem vagytok barátok.Csak te tartod magadat annak,ő már nem tart annak téged.
2021. nov. 20. 23:07
 17/17 anonim ***** válasza:
62%

#16 csak az igazságot írta le, higyjél neki kérdező.

Fiú vagyok és egy időben ugyanabban a cipőben jártam mint az általad említett barátod.

A srác szerelmes, függetlenül attól, hogy tudja, hogy te nem vagy vevő többre, mint barátság attól még folyamatosan hitegeti és táplálja magát beképzelt reménysugarakkal, mivel mindezek ellenére te még ott vagy és tűröd ezeket.

Azért csinálja ezt mert azt hiszi, hogy valahol mélyen benned van a vonzalom ezért azt gondolja, hogy puszta szeretettel és törődéssel előtudja ezt az amúgy nem létező dolgot hozni belőled.

Ha jót akarsz neki, és nem akarod kínozni a srácot, akkor szakítsd meg vele a kapcsolatot és parancsolj megálljt neki.

Ezzel padlóra fogod vágni, viszont hosszútávon csak jót teszel neki is, meg magadnak is.

2021. nov. 24. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!