Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy barátom akkor is nyomul mindig ha megbeszéltük, hogy csak barátok leszünk, mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
Egyszer be próbálkozott nálam, hogy legyen több mint barátság, de én nem vagyok belé szerelmes így elutasítottam, de barátok maradtunk. De azóta is mindig utal rá, hogy ő többet érez és sokszor keresi az alkalmat hogy hozzám érjen mint pl ölelés, megfogja a kezem, mindig masszirozni akar és volt olyan is hogy le tapizott. Ilyenkor rá szólok de nem úgy látszik, hogy hosszú távon használna. Tanácsok?2021. nov. 20. 21:35
1/17 anonim válasza:
Ne legyél a barátja, ha nem bírod elviselni, vagy határozottabban mondd meg neki, hogy figyi ezt ne, mert te nem szeretnéd.
2/17 A kérdező kommentje:
De a barátja szeretnék maradni.
2021. nov. 20. 21:48
3/17 anonim válasza:
Beszélj neki olyan srácról, aki tetszik, aztán le fog állni a próbálkozásokkal, hidd el :D
4/17 A kérdező kommentje:
Köszi 3-as ezt meg fogom próbálni!
2021. nov. 20. 22:00
5/17 anonim válasza:
Ez csak akkor probléma ha egyneműek vagytok.
6/17 A kérdező kommentje:
Nem vagyunk egyneműek, lány vagyok ő meg fiú.
2021. nov. 20. 22:09
7/17 anonim válasza:
Akkor vagy hagyod magad és előbb szabadulsz,vagy tökön ütöd/rúgod és elfutsz,vagy egyszerűen többet nem foglalkozol olyannal aki értetlen.
8/17 anonim válasza:
Lépj fel vele szemben egy kicsit határozottabban. Mondd meg neki keményebben, hogy ha nem hagyja abba, akkor barátok sem lehettek.
9/17 A kérdező kommentje:
Bántani nem fogom... De megpróbálom akkor határozottabban mondani.
2021. nov. 20. 22:36
10/17 anonim válasza:
#9 Bántani nem kell, de ilyet nem is írt senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!