Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lépjek tovább az exemen?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lépjek tovább az exemen?

Figyelt kérdés

2 evig voltunk egyutt, 1.5 eve kulon, de nem telt el ugy honap hogy ne talalkoznank, vagy probalnank meg ujra. mikor lesz ennek vege? en nem birom nelkule, de egyutt sem akar sosem

menni. nekem is vannak vele problemaim ahogy neki is velem. hibazunk, de sokszor kotunk ki egymas mellett. megprobaltuk mar massal is :( mit tegyek? most 3 hete nem beszeltunk, belepusztulok hogy nem tudom mi van vele vagy gondol e ram

19/L

2021. nov. 20. 18:51
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Tipikus drámázó tini önsorsrontás. Engedd már el. Másfél éve szenvedsz rajta? Én egy 7 éves kapcsolaton léptem túl két hónap alatt, azóta nem is találkoztunk. Húzd ki magad, nagy levegő, és töröld ki mindenhonnan, ha keres hajtsd el, nem működik, és tönkreteszed a fiatalságodat ezzel.
2021. nov. 20. 19:02
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
+1 az 1-esnek. El kell határoznod magad hogy nem beszélsz vele többet, ha beszéltek abból szex lesz, ha szex lesz akkor meg újra összejöttök és szenvedtek. Ez csak úgy fog menni HA NEM IS BESZÉLTEK.
2021. nov. 20. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!