Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sose voltunk együtt mégis rosszul érzem magam. Hogyan lépjek tovább? Tanács kène.20/l
Kezdj el ismerkedni más srácokkal, elvesztegettél rá 6 évet, ő már tovább lépett, van valakije, éli a saját életét, messze is van, nem találkoztok
20 éves vagy, van egy csomó korodbeli normális srác
Én is éppen próbálok túl lépni valakin, bár korant sem tart olyan régóta a szerelmem mint neked. De az én tanácsaim: ne tartsd vele a kapcsolatot semmilyen szinten sem ha szerelmes vagy belé de tovább akarsz/kell lépned. És ismerkesj új emberekkel vagy amíg az nem megy addig foglald el magad egész nap, ne legyen olyan alkalom amikor lenne időd vele beszélgetni stb.
Lehet nehezen hangzik de nekem tényleg ezek működnek, kitartást és hajrá😊
#7 Igen valóban mikor először láttam és kezdtünk el
beszélgetni valóban lehetett csak egy fellángolás. De mint ahogy írtam is megismertem őt èn nem kevés időt töltöttem vele azóta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!