Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igazat mondott? Elengedjem és lépjek tovább? Van értelme küzdenem a fiúért?
Figyelt kérdés
Nagyon régóta beszélünk. Nem akartam tőle semmit ő többször utalt rá hogy milyen jók lennénk együtt és találkozzunk,mindig is azt hittem többet akar. Sokaig nem akartam,sokszor mondtam nemet de aztán véletlenül találkoztunk és azóta párszor. Egyszer részeg voltam és hazavitt mert ráírtam egy buli után. 2órát beszélgettünk közben a kezem megfogta és meg akart csókolni de nem hagytam. Azóta beszélünk és találkoztunk párszor. Egy hónapja megváltozott,már inkább csak én kerestem és alig beszéltünk. 3napja találkoztunk és felhoztam hogy rosszul esik ami mostanaban van(korábban is veszekedtünk emiatt hogy sosincs ideje rám) megint elmondta ugyanazt. Azt mondta döntsem el mit akarok. Este írtam neki hogy több szeretnék lenni mint a barátja erre azt irta,erre nem tudja azt mondani hogy oké. És azt irtam nem ertem az előzőeket hogy miért mondott olyan szépeket és miért fogta a kezem. Azt irta ez neki semmit sem jelentett. Viszont en ezt nem tudom elhinni,nevetsegesen hangzik de egy nő valahogy érzi ha valaki szereti és úgy néz rá ahogy ő rám. Amikor azt irtam nem hiszem el,azt irta ne beszéljünk erről többet. Lehetséges hogy ő is többet szeretne csak megijedt? Vagy hogy nem mondott igazat?2019. febr. 10. 13:17
1/3 anonim válasza:
Szia szerintem más lány van a dologba:(
De azért próbálkoz és harcolj érte mutasd meg hogy szereted:)
2/3 A kérdező kommentje:
Az a baj,hogy én is csak erre tudok gondolni. Most még nem szeretném feladni,valahogy úgy érzem érdemes lenni még egy kicsit kitartani. Nagyon szeretem:(
2019. febr. 10. 13:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!