Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon mit szeretne?

Figyelt kérdés
Van egy fiú a koliban (vegyes koli). A héten elkezdtünk írogatni egymással és átmenet az egész flörtölgetésbe. Ha meg lát néz és mosolyog, néha meg is ölel. A múltkor felhivott magához beszélgetni, de nem maradtam sokáig, mert nagyon fáradt voltam. Azonban, őszintén szólva láttam még a hét elején, hogy chatel valakivel (szivecskék voltak a szövegek után) ne értsétek félre kérlek, nem akartam nézni, de pont úgy állt be, hogy láttam egy pillanatra a chatet. Szerintetek szórakozik vagy van valami komolyabb célja?

2021. nov. 18. 00:15
 1/3 anonim ***** válasza:
72%

A fiúk ebben a korban gyakran több lányt szédítenek. Ha akarsz tőle valamit, legjobb ha bedurcizol és megmondod neki, hogy ne foglalkozzon más lányokkal, mert ha igen, akkor veled többet nem kell neki.

Néha egyértelműsíteni kell a dolgokat. Ne legyél annyira diplomatikusan jól nevelt :D

2021. nov. 18. 02:33
 2/3 anonim válasza:
82%

Szerintem most még nem nagyon van mit számonkérni rajta. Ha jól értettem, csak egy kis flört volt és egy rövid beszélgetés. Az első válaszolónak igaza van, nekünk, lányoknak ez már jelent valamit, de a fiúk egy részének még nem. :)

Ha folytatjátok és valamivel mélyebb lesz a dolog, akkor szerintem már célozgathatsz.

Az viszont jó jel, hogy még hét elején, vagyis a flörtötök kezdetén chatelt mással.

2021. nov. 18. 08:37
 3/3 A kérdező kommentje:
Úgy veszem le a szavaiból hogy barátnője van... 🥺🥺🥺🥺
2021. nov. 19. 00:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!